Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Meklēt mīlestību internetā. Vai tas ir reāli un kā to darīt?

Arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju izvēlas reģistrēties kādā no pieejamajiem tiešsaistes satikšanās portāliem, kuros ir iespējams uzrunāt citus, un kas zina – varbūt arī atrast savu otro pusi. Šādas iepazīšanās kļūst arvien biežākas, un sen jau ir pagājuši laiki, kad bija jādomā alternatīva versija jūsu iepazīšanās stāstam, jo mūsdienās interneta vide ir tikpat piemērota sastapšanās vieta kā reālā dzīve.

Apskatot vairākas šim nolūkam paredzētās vietnes nākas secināt, ka noderīgākās ir tās ar lielāku reģistrēto ļaužu skaitu, kā arī vēlams, lai šie cilvēku būtu no pēc iespējas dažādākām vietām, piemēram, dāņu portāls Kærlighed247 jums piedāvā iepazīties ar cilvēkiem no dažādiem kontinentiem vai arī ar citiem latviešiem.

Nereti dzirdam, ka kāds žēlojas par to, cik sarežģīti šobrīd ir satikties tiešsaistē, tomēr nevar nepamanīt, cik ļoti atšķirīgas ir vīriešu un sieviešu sūdzības. Vīrieši, kas vēlas tikties ar sievietēm tiešsaistē, bieži saka, ka jūtas neapmierināti, jo sievietes viņiem neraksta vai neatbild. Sievietes, no otras puses, pauž, ka viņas neatrod šo vīriešu vidū sevis meklēto kvalitāti. Protams, ka šīs divas problēmas ir saistītas. Nereti ir iespējams atrast vietnes, kurās tiek doti arī padomi saistībā ar šīm ķibelēm; arī https://Kærlighed247.dk/thai-dating/ ir iespējams uzzināt par savstarpējo attiecību specifiku norādītajās pasaules malās, pirms jūs vēl sākat kādu uzrunāt. Šī informācija lieliski palīdz sarunas uzturēšanā.

Daudzi vīrieši pieļauj kļūdu, rakstot sievietei, kuru viņi ir redzējuši iepazīšanās vietnē, tikai pamatojoties uz viņas fotoattēlu un ģeogrāfiskās atrašanās vietas tuvumu, tomēr jāatzīst, ka tas vēl nav pietiekami, lai veiksmīgi satiktos arī dzīvē. Šādās situācijās iesaka izvēlēties nevis tikai cilvēku, kas jums nešķiet pievilcīgs, tā vietā izvēlēties izskatīgus cilvēkus, ar kuriem jums šķiet, ka jums ir kaut kas kopīgs. Iespējams, ka, lai šis notiktu, vajadzēs palielināt meklēšanas attālumu, tomēr tas noteikti var būt tā vērts.

Citi sastopas ar izaicinājumu – ko rakstīt pirmajā ziņā? Varam gandrīz garantēt, ka piedzīvosit neveiksmes, ja iepazīšanās vietnē rakstāt kādam, sakot: “Tu esi tik skaista / izskatīgs!” Atvainojiet, ka tā sakām, taču šāda veida ziņa visiem liekas vispārīga un garlaicīga. Vispievilcīgākās sievietes uz saviem tiešsaistes iepazīšanās profiliem nedēļā saņem desmitiem šāda veida atbilžu – dažos gadījumos pat desmitiem dienā. Jūsu kompliments neizcelsies starp visām pārējām atbildēm šādu cilvēku iesūtnē. Pirmajai ziņai ir jābūt pietiekami izvērstai, lai otrs cilvēks saprastu, ka jūs esat ieinteresēts un ka jums ir kāds kopīgs. Līdz ko ieraugāt, ka jums ir kopīgs hobijs vai intereses, tas jau dod vairākas iespējas lieliskai un uzrunājošai pirmajai ziņai. Mīlestībā ir tāpat kā citās jomās dzīvē – kas neriskē, tas nevinnē, tādēļ saņemieties un uzrunājiet sev interesējošos pirmais!


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti