Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Metāla garāžas un metāla angāri – Mārupē pie Domus Angāriem

Saimniecībā vai uzņēmumā radusies vajadzība pēc vēl kādas palīgēkas? Metāla garāža vai metāla angārs tādai vajadzībai ir ātrs un izdevīgs risinājums. Domus Angāri ir profesionāls būvniecības risinājumu uzņēmums, kas jau 15 gadus Latvijas tirgum piedāvā metāla garāžas un metāla angārus.

Kvalitatīvi paveikts darbs un apmierināts klients – tie ir atslēgas vārdi uzņēmuma darbam. Domus Angāri plāno, izstrādā būvju projektus, ražo metāla būves un arī uzstāda. Tātad no jūsu idejas līdz reālai, funkcionējošai būvei.

Metāla angāri – dažādas konstrukcijas un daudzveidīgs pielietojums

Domus Angāri projektē un ražo augstas kvalitātes metāla angārus plašā izmēru un dizainu sortimentā, lai pielāgotos ikviena klienta vēlmēm. Cenas un montāža atkarīga no izvēlētā materiāla un angāra konstrukcijas veida. Metāla angārus var ātri un salīdzinoši viegli samontēt.

Metāla angārus izmanto kā preču, transportlīdzekļu un citu objektu noliktavas, rūpnieciskām vajadzībām, pasākumu rīkošanai, arī kā sporta ēkas, ēkas zemnieku saimniecību vajadzībām un citiem mērķiem.

Metāla angāri pēc konstrukciju veida var būt lokveida, lokveida ar taisnām sienām, kantains. Lauksaimniecības vajadzībām tieši kantainie metāla angāri ir vispieprasītākie. Tie gan derēs arī lopkopības, autoservisa, militārām, veselības aprūpes un citām vajadzībām.

Domus Angāri palīdzēs atrast visatbilstošāko risinājumu gan angāra projektēšanas laikā, gan būvniecības procesa gaitā.

Domus Angāru metāla garāžas – ērtas, glītas, izdevīgas

Domus Angāri projektē, izgatavo un uzstāda dažādas metāla garāžas. Ir dažāds garāžu lielums, dizaina iespējas un izmantošanas iespējas. Parasta, nesiltināta metāla garāža būs ērts un ātrs risinājums situācijā, kad nepieciešama saimniecībā vēl kāda palīgēka, bet nav plānots tajā ieguldīt lielus materiālos līdzekļus un laiku.

Metāla garāža labi noderēs automašīnas, motocikla, dārza tehnikas novietošanai, kā arī citām lietām, turklāt pasargās no vides ietekmes un citiem traucējošiem faktoriem. Ja iegādāsities jau gatavu garāžu, arī uzstādīšana būs ātra un salīdzinoši lēta.

Taču metāla garāžu var pasūtīt pēc savām vēlmēm. Arī izvēlēties siltināt vai pieskaņot dekoratīvo apmetumu. Galvenais ir klienta idejas. Domus Angāri palīdzēs jūsu idejai realizēties līdz gatavam rezultātam. Apskaties piedāvājumu domusangari.lv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti