Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

“MetaLux” metāla durvis – kvalitatīva produkcija par saprātīgu cenu

Kad rodas nepieciešamība iegādāties mājokļa ārdurvis, apsveram vairākus nozīmīgus aspektus, tai skaitā, protams, to, cik durvis izmaksās. Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka dārgāks ir labāks, taču, vai tā patiešām ir? Turpinājumā ielūkosimies baltkrievu uzņēmuma “MetaLux” ražoto metāla ārdurvju piedāvājumā un uzzināsim, kā viņiem izdodas apvienot kvalitāti ar pircējam draudzīgu cenu.

 

Pieredze metāla durvju ražošanā un tirdzniecībā vairākās valstīs

Pirms vairākiem gadiem baltkrievu uzņēmums “MetaLux” kļuva par vadošo ražotāju, kas piedāvā tērauda durvis, un ar šo sasniegumu viņu attīstība neapstājās. Pakāpeniski viņiem izdevās iekarot arī citu pasaules valstu tirgus, tai skaitā, Latvijas un nu šī uzņēmuma izgatavotās metāla ārdurvis jau pieejamas vairāk nekā desmit valstīs. Tāpat kompānija sniedz arī profesionālus durvju montāžas pakalpojumus. Oficiālais “MetaLux” pārstāvis Latvijā ir SIA “Eirodurvis”.

“MetaLux” sortimentā šobrīd ir vairāk nekā 350 dažādas metāla ārdurvis dzīvokļiem un privātmājām. Katrs durvju modelis tiek ražots no kvalitatīviem materiāliem, pielāgojoties pircēju vajadzībām, piemēram, nodrošinot, ka durvis ir mitrumizturīgas, kas ir svarīgi māju ārdurvīm, vai, piemēram, skaņu izolējošas, lai, esot dzīvoklī, Jūs justos komfortabli. Viens no īpašiem aspektiem, kas atšķir “MetaLux” tērauda durvis no citu ražotāju modeļiem, ir draudzīgā cena.

Kā ražotājam izdodas vienā produktā apvienot labu cenu un augstu kvalitāti?

Īpaši jāizceļ tas, ka Baltkrievijā ražotās durvis tiek izgatavotas vairumā, veicot lielāka apjoma iepirkumus un nokomplektējot apjomīgu daļu durvju modeļu ar vienādiem slēdzeņu veidiem. Bieži tiek izmantotas tieši itāļu uzņēmuma “Securemme” augstas drošības durvju slēdzenes. Tātad tas nozīmē, ka, veicot lielākus slēdzeņu apjoma iepirkumus, var tikt nodrošināta zemāka kopējā produkta cena.

Otrkārt, lielākas rūpnīcas, tai skaitā, “MetaLux”, var atļauties iegādāties arī metālu lielākā daudzumā, kas attiecīgi vēl vairāk samazina ražošanas izmaksas.

Treškārt, nevienam nav noslēpums, ka Baltkrievijā, kur tērauda durvis tiek izgatavotas, ir zemāks ne tikai algu līmenis, bet arī lētāka elektrība, kas ļauj pircējiem Latvijā un citās valstīs izmantot iespēju iegādāties durvis lētāk.

Visbeidzot, jāpiemin, ka 95% no durvīm, kuras uzņēmums ražo, tiek izgatavotas standarta izmēros, kas ļauj veidot durvju modeļu atlikumus noliktavā, lai intensīvās sezonās rūpnīca netiktu pārslogota.

Aplūkojiet metāla ārdurvju modeļus šeit - M-lux.lv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti