Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Noderīgi ieteikumi žoga izvēlē

Žoga izvēle ir ļoti svarīgs lēmums, jo žogs pilda gan praktiskas, gan estētiskas funkcijas. Pieejami dažāda veida žogi, tādēļ katrs mājas īpašnieks var izvēlēties savām vajadzībām piemērotu risinājumu. Tomēr, pirms lemt par to, kurš no risinājumiem būs labākais, der painteresēties pašvaldībā, kādi ir nosacījumi attiecībā uz žoga izvēli (veidu un augstumu), kā arī uzstādīšanu.

Ruļļu žogi

Praktiski un salīdzinoši lēti ir ruļļu žogi. Visbiežāk tie tiek izmantoti lauku teritorijās. Ruļļu žogi pieejami dažādās variācijās, tādēļ katrs var piemeklēt savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.

Žogu paneļi

Pilsētās teritoriju nožogošanai bieži tiek izmantoti žogu paneļi. Vispieprasītākie ir paneļi 1,5 m augstumā, taču pieejami arī zemāki un augstāki žogu paneļi. Kas attiecas uz krāsu - šādi paneļi visbiežāk ir sudraba un zaļā krāsā.

Izvēloties šo variantu, nepieciešami arī atbilstoši žogu stabi -  paneļi pie stabiem tiek stiprināti tērauda skavām.

Metāla žogi

Kvalitatīvi metāla žogi uzskatāmi par dārgāko, bet arī ilgtspējīgāko izvēli. To izmaksas atkarīgas no vairākiem faktoriem, tostarp dizaina un parametriem.

Koka žogi

Noteikti jāpiemin arī koka žogi, kas tiek uzskatīta par klasisku izvēli. Būtiska koka žogu priekšrocība - to var nokrāsot sev vēlamajā krāsā, panākot vienotību ar ēku un apkārtni. Tomēr jārēķinās, ka ik pa dažiem gadiem žogs būs jāpārkrāso.

Koka žogi pieejami dažādos dizainos. Tā ir iespēja radīt ko interesantāku, piemēram, apvienojot dēlīšus ar atšķirīgu reljefu, iegūsiet telpisku trīsdimensiju efektu

Lai arī kāda veida risinājumu Jūs izvēlētos, svarīgs aspekts ir tā kvalitāte. Žogs ierasti tiek plānots kā ilgtermiņa ieguldījums, tādēļ uz tā rēķina taupīt noteikti nevajadzētu.

Kvalitatīvi žogi plašā izvēlē - Privacon.lv

Ja pienācis laiks uzstādīt žogu, ieskatieties Privacon.lv piedāvājumā, kur atradīsiet kvalitatīvus žogus dažādām prasībām. Pieejami ne tikai jau pieminētie metāla žogi, žogu paneļi, stabi un ruļļu žogi, bet arī skrūvpāļi, dažāda veida stiprinājumi, dzeloņstieples, vārtu automātika un viss cits, kas vajadzīgs žoga uzstādīšanai. Ieskatieties privacon.lv, lai uzzinātu vairāk!

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Droša pārvietošanās ar motociklu, kas jāņem vērā?

Braukšana ar motociklu ir aizraujoša un brīvības pilna pieredze, taču ir svarīgi rūpēties par drošību un pienācīgi sagatavoties tā, lai novērstu nepatīkamus pārsteigumus, negadījumus un sliktākajā gad...

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti