Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Notiks starptautiska konference par līdzsvara izaicinājumiem strādājošajiem

Š.g. 4. decembrī notiks starptautiska, izglītojoša konference “Work+Life 2020” par darba un dzīves radītajiem izaicinājumiem. Tiks diskutēts par to, kā saglabāt līdzsvaru starp karjeru, ģimeni un personīgo labklājību esošās pandēmijas apstākļos.ras Norstat veiktās aptaujas.

Pasākumā piedalīsies pieredzējuši eksperti no Zviedrijas, Dānijas, Īrijas un Latvijas, kuri aplūkos dzīves un darba līdzsvara problemātiku pasaules, sabiedrības un personīgā līmenī. Programmā būs klausāmas un skatāmas lekcijas, prezentācijas, diskusijas un tiešsaistes intervijas par to, kāds darbs mūs sagaida jau tuvākajā nākotnē, kā arī tehnoloģiju radītajiem ētiskajiem izaicinājumiem, Eiropas Savienības strādājošo prioritātēm un spēju sabalansēt personīgo dzīvi ar produktivitātes kritērijiem biznesā. Uzzināsim, kādi Latvijā ir pieejamie instrumenti dzīves un darba līdzsvara veicināšanai, kā arī tiks pētīts Dānijas kā “laimīgākās valsts pasaulē” piemērs un hygge fenomens, kas patiesībā ir krietni plašāks nekā “siltas zeķes un tēja pie kamīna ziemas vakaros”.

“Esmu pārliecināta, ka pandēmijas ēna un tās radītā ietekme uz mums ir krietni lielāka nekā to apzināmies, turklāt tā nedod nekādas “atlaides” nedz attiecībās, nedz darbā -  mums ir jāspēj būt produktīviem, elastīgiem un radošiem attālinātā darba procesā, saprotošiem ģimenē, taču valdošā neziņa un straujais temps high performance kultūrās nežēlo nevienu. Tāpēc aicinu ikvienu paraudzīties uz šo dzīves periodu kā uz iespēju parūpēties par sevi. Konference tiek rīkota piektdienā un būs pieejama tiešraidē,” uzsver konferences organizatore un institūta dibinātāja Evija Baula.

Pieredzes stāstos dalīsies uzņēmēji un darba ņēmēji par to, kā un vai vispār ir vērts pāriet no algota darba uz savu, eksperti sniegs padomus, kā rūpēties par sevi finansiāli un emocionāli, lai saglabātu drošības sajūtu un spēju iet uz priekšu, kad liekas - tālāk vairs nav kur iet.

Konferencē dalību apstiprinājuši - ES pētījumu aģentūra EUROFOUND, Latvijas vadošā pētījumu un konsultāciju kompānija Kantar, vadošais mobilo sakaru operators TELE2, LR Labklājības ministrija, Latvijas Darba Devēju konfederācija, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība, futūrists un bijušais IKEA Happiness at Work koncepta autors George Muir (Zviedrija), antropologs un filozofijas doktors Jeppe Trolle Linnet (Dānija), psiholoģe un trenere Jolanta Cihanoviča, finanšu speciālists un treneris, INDEXO padomes loceklis Toms Kreicbergs, uzņēmēja un komunikācijas stratēģe Dagnija Lejiņa, ārsts psihoterapeits dr. Artūrs Utināns (RSU), iekšējās komunikācijas un pārmaiņu stratēģe Ieva Zaumane, režisore un uzņēmēja Una Rozenbauma, supervīzore un koučs Evija van der Beek, kādreizējā profesionālā basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, sporta psiholoģe Dace Eikena, Latvijas Grāmatvežu asociācijas valdes priekšsēdētāja vietniece Ilze Palmbaha (PwC), mūziķis un AKKA/LAA prezidents Kārlis Kazāks, Training Lab dibinātāja Elīna Pelčere, darbinieku izaugsmes platformas Efectio.com dibinātājs Artūrs Bernovskis u.c.

Pasākuma moderatore būs žurnāliste un uzņēmēja Kristīne Komarovska.

Plašāka informācija www.work-life2020.com. Konferenci rīko sabiedrības attīstības un izaugsmes veicināšanas institūts “Institute-In”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti