Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Padomi kā izvēlēties projektora nomu

Projektora noma ir risinājums dažādās dzīves situācija, kaut gan pieņemts projektoru uzskatīt par tīru biznesa rīku prezentācijām. Nereti projektoru nomu izmanto kāzu, dažādu ballīšu un pat bēru rīkotāji lai demonstrētu bildes vai video materiālus.

Projektori ienākuši arī mājas izklaides joma – iznomājot projektoru iespējams sarīkot filmu vai video spēļu vakaru ar draugiem, dziedāt karaoke.

Kas būtu jāņem vērā izvēloties projektoru?

  • Ja izstāstīsiet nomas pārstāvim par plānoto pasākumu, noteikti saņemsiet konsultāciju par labāko izvēli Jūsu gadījumam.
  • Ne visi projektori ir pietiekoši jaudīgi lai strādātu pat nedaudz gaišās telpās, līdz ar to var sanākt vilšanās ar blāvu attēlu
  • Standarta biroja klases projektoriem nepieciešama distance no ekrāna aptuveni divas reizes lielāka par vēlamo ekrāna platumu. Piemēram lai skatītos 2m platu bildi projektors jānovieto 4m attāluma no ekrāna. Izņēmumi ir tuvās distances projektori, tiem var pieteikt ar 1,5 m distanci šādai bildei.
  • Pārliecinieties par Jūsu datora savienošanas iespējam ar projektoru. Standarta projektora komplektā ir HDMI kabelis. Maza, bet tomēr iespējamība, ka Jūsu datoram nav šādas pieslēgvietas. Parasti šāda situācija var rasties ar īpaši plānajiem portatīvajiem datoriem.
  • Atsevišķa ekrāna noma nav nepieciešama, ja ir gaiša un piemērota siena uz kuras rādīt.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti