Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pārnēsājamie seifi: Kādas ir to priekšrocības?

Ceļošana neapšaubāmi ir viena no aizraujošākajām un iespaidīgākajām pieredzēm, kas nav aizstājama ne ar ko citu. Taču, tas nav tik vienkārši - sapakot somas, rezervēt lidojumu un nokļūt savā iecienītajā galamērķī. Jums ir jāizplāno virkne lietu, piemēram, lidojumu grafiks, naktsmītnes, maršruts un daudz kas cits. Papildus tam visam, ir viena īpaša problēma, kas jums jārisina, pirms tā sabojā visu jūsu ceļojuma plānu - jūsu mantu drošība.

 Portatīvā seifa priekšrocības.

Portatīvā seifa iegāde ir viens no soļiem kā nodrošināt, ka visi jūsu vērtīgie dokumenti un sīkumi ir ar jums, kad vien esat ceļā. Tomēr, iegādājoties labākos, tirgū pieejamos portatīvos seifus, ir svarīgi saprast, kas tie ir un kam tos var izmantot.

Tie ir kompakti.

Portatīvo seifu var ņemt līdzi jebkur, pateicoties tā mobilajai konstrukcijai. Portatīvie seifi ir neliela izmēra, lai tos varētu ievietot citās somās, piemēram, bagāžas somās vai pat mugursomās. Turklāt, tā kompaktais stils nodrošina, ka to var ērti paņemt līdzi sabiedriskās vietās, uz baseinu vai biroju.  

Tie ir ekonomiski izdevīgi.

Iedomājieties, ka jums ir seifs jūsu naudai vai dokumentiem, par kuru netika iztērēta milzum nauda! Ar portatīvajiem seifiem tas ir iespējams. Lai gan izmaksas var atšķirties atkarībā no to konstrukcijas, šie seifi ir diezgan cenās pieņemami.

Tie ir izturīgi.

Portatīvie seifi var būt viegli un kompakti, taču tie ir izgatavoti tikpat kvalitatīvi kā iekštelpu modeļi, tāpēc šie seifi ir diezgan stabili un izturīgi. Daži seifi ir izgatavoti no ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem, tāpēc pat iegremdējot seifu ūdenī, jūsu dokumenti netiks skarti. Savukārt, ir arī tādi seifi, kas ir izgatavoti no ugunsdrošiem materiāliem un nodrošina, ka jūsu dokumenti ir drošībā pat pēc saskares ar uguni vai lielu karstumu.

Svarīgi!

Pārnēsājamie seifi ir kompakti, kas pakļauj tos zādzībai. Tā kā jūs nevarēsiet pastāvīgi uzraudzīt seifu, jums ir jānodrošina, lai izvēlētais seifs būtu aprīkots ar aizsardzību pret ielaušanos, piemēram, signalizāciju un piemērotu slēdzeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti