Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pirmās indikācijas, kas liecina, ka jāsāk lietot uztura bagātinātāji

Latvijas drēgnajos mēnešos nevienu nepārsteidz ne iesnas, ne klepus, tomēr pēc–pandēmijas periodā uzturēt stipru veselību ir svarīgāk nekā jebkad agrāk.

Daudzās darba vietās, skolās, dārziņos un citās sabiedriskās vietās skaidri un gaiši noteikts – pat mazākās saslimšanas pazīmes liecina par to, ka ir jāpaliek mājās un jāārstējas. Kādas pazīmes liecina, ka imūnsistēmai nepieciešama palīdzība un kā var palīdzēt uztura bagātinātāji – par to lasāms šī raksta turpinājumā.

Uztura bagātinātāji, kā palīgs imūnsistēmai

Latvijas rudens un ziemas laikapstākļi – te sals, te slapjdraņķis – reizēm pie iesnām un klepus noved pat ne dienu, bet stundu laikā! Ja cilvēka organisms ir padevīgāks dažādām saslimšanām, iespējams, ka imūnsistēmapati saviem spēkiem netiek galā. Ja Jūsu ikdienas rutīnā vēl nav līdzekļa ar D vitamīnu un zivju eļļu, būtu īstais laiks par to padomāt. Konsultējieties ar savu ģimenes ārstu par labāko vitamīnu izvēli. InternetAptieka.lv pieejami daudzi preparāti, piemēram, Lysi Immunity Forte zivju eļļa ar D3 + E vitamīniem. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu, bet sastāvā esošais D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību.  

Pastāvīgs, pastiprināts nogurums – varbūt nepieciešami vitamīni

Reizēm šķiet, ka enerģijas trūkums rodas no gandrīz pastāvīgās tumsas, kas mūsu platuma grādos novērojama gan rudenī, gan ziemā. Mēdz teikt, ka Latvijā katram būtu jāpārbauda D vitamīna līmenis, jo saules gaismas mums trūkst – tādā gadījumā viens no variantiem ir Nateo D 4000 SV līdzeklis, kas pieejams IntenetAptieka.lv

Protams, saules gaisma ir ļoti svarīga labsajūtas radīšanā, bet sūkstīšanās par to kāpēc esam piedzimuši ziemeļu platuma grādos nepalīdzēs ne pašam ne apkārtējiem. Palīdziet savam organismam ar aktīvāku dzīvesveida piekopšanu un, iespējams, arī kādu vitamīnu. Piemēram, Vitamax Q10 kapsulas satur ne tikai imunitātei tik nepieciešamās vielas, bet arī B6, B12, C vitamīnus, kas palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu.  

Nespodri mati, viegli lūstoši nagi – organismam vajadzīgas papildu uzturvielas

Viens no raksturlielumiem, kas norāda uz nepieciešamību palīdzēt organismam, ir nespodri mati un vāji, viegli lūstoši nagi. Šīs pazīmes nepamanīt ir tiešām grūti un tas ir organisma kliedziens pēc izmaiņām ikdienā, veselīgāka dzīvesveida piekopšanu un papildus uzturvielām. Vitamīnu kompleksi imunitātei, kuru sastāvā ir, piemēram, selēns palīdz uzturēt matu veselību. Arī biotīnam, varam un cinkam jābūt pietiekošā daudzumā. Vērtīgs līdzeklis, kas palīdz imunitātei un satur arī visas iepriekš minētās uzturvielas, ir Orthomol Immun pulveris, kas par lielisku cenu pieejams InternetAptieka.lv.

Uztura bagātinātāji profilaksei – arī bērniem

Bērnu organismam vitamīnu un minerālvielu rezerves pietiekošā daudzumā ir īpaši svarīgas. Ja domājat par imunitāti, daudzi no līdzekļiem tiek veidoti atraktīvās formās, lai to lietošana būtu patīkama un interesanta. Piemēram, LIVOL MULTI vitamīnu lācīši ir krāsaini, tiem ir augļu un ogu garša, šis komplekss ir paredzēts bērnu imūnsistēmas un nervu sistēmas stiprināšanai.

InternetAptieka.lv  – mūsdienīga iepirkšanās, ātra piegāde, profesionāla apkalpošana

Reizēm ir tā, ka nav laika slimot. Reizēm, ir arī tā, ka nav laika doties uz aptieku! Tiem, kas dzīvē ir nemitīgā skrējienā ir vērts izmēģināt iepirkšanos InternetAptieka.lv, jo šajā vietnē uztura bagātinātāji pieejami par izdevīgām cenām, turklāt visiem pasūtījumiem tiek nodrošināta bezmaksas piegāde. Ne tikai imunitātei, bet arī uztura bagātinātāji locītavām, redzes, vielmaiņas uzlabošanai un citām organisma vajadzībām pieejami plašā klāstā. Ja vēlaties konsultēties ar farmaceitu par labākā uztura bagātinātāja izvēli, darba laikā varat to izdarīt telefoniski, online čatā vai Whatsapp vietnē. Ienāciet InternetAptieka.lv, izvēlieties labāko līdzekli un palīdziet organismam būt veselam visu cauru gadu!

 Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti