Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Sadzīves tehnika, kas atvieglo ikdienu

Mūsdienās cilvēku ikdiena ir daudz aizņemtāka, nekā tas bija pirms vairākiem desmitu gadu. Cilvēki kļuvuši steidzīgāki, kā arī ļoti daudz laika velta savam darbam. Līdz ar to citām lietām paliek arvien mazāk laika. Reti kurš cilvēks, pārnākot mājās pēc garas un grūtas darba dienas, vēlas ķerties klāt mājas darbiem, piemēram, ēst gatavošanai, mājas uzkopšanai un citiem ar mājsaimniecību saistītiem darbiem. Bieži vien cilvēki šos darbos atliek uz brīvdienām. Taču arī brīvdienās ne vienmēr ir laiks un vēlme pievērsties mājas darbiem. Brīvdienās cilvēki labprāt atpūšas vai arī dodas ārpus mājas uz kādu pasākumu. Tāpēc, lai atvieglotu ikdienu, ir pieejama dažāda sadzīves tehnika, kas noderēs ikvienā mājā.

 

  • Trauku mazgājamā mašīna

Paiet diezgan ilgs laiks, kamēr ar rokām nomazgā visus traukus, it sevišķi, ja mājās dzīvo vairāki cilvēki. Traukus nākas mazgāt gandrīz katru dienu, tāpēc lielākajai daļai cilvēku šī nodarbe noteikti nav patīkama. Varētu pat teikt, ka tā ir kā apgrūtinājums. Tomēr ir viens risinājums, kas var palīdzēt aizmirst par trauku mazgāšanu ar rokām. Tā ir trauku mazgājamā mašīna. Iespējams, ka liela daļa cilvēku domā, ka ir dārgi mazgāt traukus ar trauku mazgājamo mašīnu, tomēr tas tā nav. Laika gaitā trauku mazgājamā mašīna noteikti atmaksāsies. Pirmkārt, trauku mazgājamā mašīna patērē krietni mazāk ūdens, nekā mazgājot traukus ar rokām. Otrkārt, tā pasaudzēs Jūsu rokas, jo Jums vairs nebūs jāsaskaras ar ķīmiskajiem līdzekļiem un karsto ūdeni, kas bojā roku ādu.

Jā mājā dzīvo vairāki cilvēki, tad būtu ieteicams izvēlēties lielāku trauku mazgājamo mašīnu, savukārt, ja dzīvojiet viens vai divatā, tad pietiks ar mazāku trauku mazgājamo mašīnu.

  • Kafijas automāts

Varētu teikt, ka kafijas automāti no https://220.lv/lv/sadzives-tehnika/maza-sadzives-tehnika-virtuvei/kafijas-automati ir tā virtuves tehnika, bez kuras pavisam noteikti var iztikt, tomēr savā ziņā arī tie spēj atvieglot ikdienu. Ir cilvēki, kuri no rītiem slinkuma pēc nevēlas paši gatavot kafiju, tāpēc pēc tās dodas uz kādu kafejnīcu vai degvielas uzpildes staciju. Tomēr tajās vietās kafija maksā vairāk, kā to pagatavot mājās. Tāpēc, ja vēlaties ietaupīt, labāk iegādāties kafijas automātu, kas kafiju pagatavos Jūsu vietā.

  • Virtuves kombains

Virtuves kombains būs ļoti noderīgs maltīšu gatavošanā. Veikalos, piemēram, https://220.lv/lv/sadzives_tehnika/maza_sadzives_tehnika_virtuvei ir pieejams ļoti plašs virtuves kombainu un virtuves tehnikas klāsts. Tie atšķiras gan pēc modeļa, gan cenām, kā arī funkcijām. Virtuves kombainam var uzticēt daudzus darbus, tādējādi ietaupīsies laiks, jo viss nebūs jādara ar rokām. Virtuves kombains palīdzēs samalt gaļu, sasmalcināt dārzeņus dažādu formu šķēlēs, tas palīdzēs samīcīt mīklu un pat izspiest sulu. To, ko ilgāku laiku iepriekš darījāt paša spēkiem, pāris minūšu laikā paveiks virtuves kombains.

  • Tvaiku nosūcējs

Ja Jūs mēdzat bieži gatavot, tad noteikti Jūsu virtuvē uz virsmām rodas tvaiku nogulsnes, līdz ar to tās nākas bieži tīrīt. Lai virsmas varētu tīrīt retāk, Jums nepieciešams jaudīgs tvaiku nosucējs. Izvēlaties tādu tvaiku nosūcēju, kas ir aprīkots ar papildus apgaismojumu, lai gatavot maltīti būtu vēl ērtāk.

  • Putekļu sūcējs

Nevienā mājoklī nevar iztikt bez grīdu tīrīšanas. Noteikti, ka šis darbs arī tiek ieskaitīts pie nepatīkamākajiem mājas darbiem. Tāpēc, lai atvieglotu savu ikdienu, Jūs varat iegādāties irobot putekļu sūcēju, kas šo darbu paveiks Jūsu vietā. Jāsaka gan, ka šī ierīce ir piemērota mājokļiem, kuru grīdas segums ir vienmērīgs, vai kuru sedz paklāji.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti