Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sieviešu džemperi — kā tos valkāt, lai tie izskatītos moderni?

Sieviešu džemperi ir kļuvuši par pastāvīgu ikdienas stilizāciju sastāvdaļu un ne mirkli neiziet no modes. Mēs mīlam tos par valkāšanas komfortu un universālitāti. Ar ko tos apvienot, lai izskatītos moderni? Kā valkāt sieviešu džemperus? Apskati 4 stilus, ar kuriem, iespējams, iepriekš neesi saskārusies! Ar ko valkāt sieviešu džemperus? Pamata padomi

Sieviešu džemperi ir vēl viens elements ar sportisku ciltsrakstu, kas dominējis ielu modē. Mūsdienās mēs tos valkājam ne tikai pa ceļam uz sporta zāli vai iecienītāko āra aktivitāšu laikā, bet arī katru dienu: iepērkoties, pastaigājoties, skrienot pa pilsētu un pat skolā vai darbā. Modīgākie džemperi nodrošina maksimālu komfortu un tajā pašā laikā ir labs pamats stila veidošanai. Tomēr tie labi sader ne tikai ar treniņbiksēm kā komplekts. Ar ko vēl varam tos apvienot, lai izbaudītu komfortu un izskatītos moderni? Šeit ir 4 mazāk acīmredzamas kombinācijas, kuras ir vērts izmēģināt katru dienu.

Sieviešu džemperis ar legingiem – laba stila bāze

Garāks sieviešu džemperis ir lieliski piemērots ērtiem legingiem. Vari derēt uz krāsu saskanīgu duetu vai gluži pretēji: sajauc krāsas un izcelies no pūļa. Neatkarīgi no tā, kuru versiju izvēlies, džemperis + legingi būs lielisks pamats ikdienas stilizācijai. Tu vari pievienot tai kedas un garas zeķes vai puszābakus un siltu mēteli. Izmēģini arī džempera, legingu, masīvu zābaku un dūnu vestes kombināciju. Tas ir sapņu tērps nedēļas nogalei ārpus pilsētas vai pastaigai pa parku.

Sieviešu džemperis un svārki – sievišķīgā versijā

Stilizācija ar džemperi un svārkiem ir komforta un moderna stila kombinācija. Svārki mainīs sportisko augšdaļas raksturu, un efektīgais kontrasts labi iederēsies pilsētas ģērbšanās kodā. Sieviešu džemperim piestāvēs gandrīz jebkurš svārku piegriezums: no trikotāžas mini līdz satīna midi. Visu var papildināt ar sporta apaviem vai ērtiem puszābakiem.

Sieviešu džemperis un ādas jaka – roka stilā

Kāda jaka derēs ar džemperi? Pretēji šķietamajam, ne tikai dūnu. Laba izvēle būs arī ādas jaka, kas lielākajai daļai no mums ir garderobē. Tu vari pievienot stilizācijai svārkus, legingus, džinsus un pat treniņbikses kopā ar sieviešu džemperi un ādas jaku. Pēdējais pieskāriens būs ērti sporta apavi vai atbilstoši stilam motocikla zābaki.

Sieviešu džemperis un žakete – ar elegances pieskaņu

Modes pamatā arvien biežāk ir kontrasti, un ir laiks sajaukt dažādus stilus. Labākais piemērs ir klasiska sieviešu džempera kombinācija ar oversize žaketi. Šis nepārprotamais komplekts valda ne tikai Instagram, bet arī parādās uz populāru modes namu podiumiem. Vienkārši ir jāuzvelk vēl džinsi, savas iecienītākās kedas vai sporta apavi un beisbola cepure, lai izceltos ar lielisku tendenču izjūtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti