Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Starptautiskais motociklistu saiets - Free Hawks Madona 2019

6. Jūlijā - motokluba “Free Hawks” biedri , atzīmējot kluba 22 dzimšanas dienu, rīko Starptautisko motociklistu saietu, kurš jau piekto gadu norisinās Madonā.

Jau 22. gadu pēc kārtas motokluba ”Free Hawks” saiets tiek rīkots ar domu, lai tie vienlaikus būtu svētki gan pašiem motobraucējiem, gan Madonas iedzīvotājiem un viesiem. 
Pasākuma programma ir plaša un tajā sev piemērotu aktivitāti atradīs ikviens — pat ar motocikliem uz “jūs” esošs cilvēks.
Jau tradicionāli pasākumu pulksten 17:00 ievadīs vairāku simtu motociklistu parādes brauciens Madonas ielās. Tajā piedalīsies motokluba “Free Hawks”, kā arī citu Latvijas motoklubu biedri.

Braucienam pievienoties arī laipni aicināts ikviens motobraucējs, neatkarīgi no motocikla modeļa. Tiem, kas paši braucienā nepiedalās, taču vēlas vērot parādi aicinājums labākos skatu punktus izraudzīties atbilstoši brauciena maršrutam.

Parādes braucienam noslēdzoties, saieta programma turpināsies Madonas estrādē. 
Vakara gaitā pasākuma apmeklētējiem estrādē būs sarūpētas dažādas viktorīnas, spēka un veiklības pārbaudījumi, tostarp jau pērn iesāktās tradīcijas — auto iznīcināšana, izmantojot veseri un rāpšanās stabā pēc balvām. Pasākuma ietvaros tiks noteikts skaļākais braucamrīks. 

Apmeklēttājiem tiks prezentēti jaunākie Triumph motocikli kā arī interesentiem būs iespēja izveidot profesionālu bārdas vai matu griezumu. 

Gados jaunākie saieta apmeklētāji varēs izpausties radoši, apzīmējot vienu no motocikliem. 

Par muzikālo fonu saietā rūpēsies grupa SuperStar Orchestra un, protams, izturīgākie varēs dejot līdz part rīta gaismai DJ Alexander Lustix mūzikas ritmu pavadījumā.

Kungiem pasākuma apmeklējums - ziedojums 10 eiro. Dāmām un bērniem ieeja bezmaksas.

Tiekamies saietā, un atceries – nav svarīgi, ar kādu moci tu brauc. Svarīgi ir tas, ka tu brauc ar moci! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti