Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Svinības Grand Hotel Kempinski Riga – piedzīvojums ikvienā jomā

Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga aicina iepazīties ar plašajām telpām, kas ir piemērotas jebkura veida svinībām, kā piemēram, vietēja vai starptautiska mēroga konferencēm, semināriem, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, gadadienām vai kāzām.

Viesnīcas ir vienas no populārākajām svinību vietām visā pasaulē, un arī Latvijā aizvien biežāk kompānijas, uzņēmēji un privātpersonas izvēlas savus pasākumus atzīmēt viesnīcā. Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga pašā galvaspilsētas sirdī dažādām koncepta svinībām ir īpaši piemērota - tās greznās svinību zāles, izcilais ēdināšanas piedāvājums un atrašanās vieta ir lielisks tandēms, kas sajūsminās ikvienu.

Svinībām viesnīcā ir vairākas priekšrocības

Iespējams, daudzām kompānijām viesnīcas nebūs potenciālo svinību vietu topa augšgalā, bet nepamatoti. Lai gan cilvēku prātos tās vēl mazliet stereotipiski saistās ar ceļošanu, nevis svarīgu notikumu atzīmēšanu, attieksme mainās, cilvēkiem saprotot, kādas  priekšrocības sniedz pasākuma organizēšana viesnīcā.

Svinībām viesnīcā ir vairākas priekšrocības – gan atrašanās vieta pilsētas centrā, gan pilna servisa piedāvājums, gan izmaksas, kas būs līdzīgas jebkurai citai svinību vietai. Tikpat būtiski ir uzsvērt, ka viesnīcas ikdienas nemitīgā darbība, kas ir 24h neļauj tās darbiniekiem atslābt, kas nozīmē, ka esam vienmēr gatavi darbam un pieredze ļauj sekot līdzi visām jaunākajām tendencēm.

Viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga būs lieliska vieta ne vien korporatīvu semināru, konferenču vai kompānijas svinību atzīmēšanai, bet arī mazākiem un privātākiem svētkiem, kā piemēram, kāzas, dzimšanas dienas svinības vai tematiskās ballītes, ko iespējams apvienot ar relaksētu atpūtu Kempinski The Spa, viskija degustāciju omulīgajās Grand Bar telpās vai  nesteidzīgu cigāra baudīšanu Cigar Lounge un nakšņošanu vienā no mūsu luksus numuriem.

Dažādām svinībām būs piemērots gan jumta Bārs – Restorāns Stage 22, gan viesnīcas astotajā stāvā esošā VIP telpa ar privāto terasi, ko vairākums klientu ir izvēlējušies arī par norises vietu privātām un oficiālām vakariņām, gan galvenā konferenču zāle Grand Ballroom, ar 6 metrus augstiem griestiem un panorāmas skata logiem uz Operas parku, kur pie svētku galdiem ir iespējams uzņemt līdz pat 200 kāzu viesiem. Savukārt, kokteiļpasākuma konceptā - līdz pat 300 viesiem.

Grand Hotel Kempinski Riga viesnīcu tirgū Latvijā pavisam noteikti ir līderi numuru plašuma ziņā. Izmēros mazākais numurs viesnīcā ir teju 40 kvadrātmetru plašs, kamēr lielākais – tā dēvētie prezidenta apartamenti – sasniedz gandrīz 300 kvadrātmetrus un var kļūt par piemērotu vietu gan starpvalstu partneru, gan oficiālu delegāciju uzņemšanai.

Ļauties gastronomiskiem piedzīvojumiem

Tā kā viesnīcas restorānos strādā augstākās klases pavāri, nodrošinot izcilu servisu, tad jebkurš pasākuma pasūtītājs var uzticēties un ļauties īstiem gastronomiskiem piedzīvojumiem.

“Laimīgi un apmierināti viesi ir mūsu prioritāte, tādēļ rūpes par ikvienu klientu viņu īpašajā dienā ir svarīgs uzdevums mūsu komandai. Esam pārliecināti ka Grand Hotel Kempinski Riga viesnīcas greznais interjers, komforts, atrašanās vieta un individuālā apkalpošana ir atslēga, kas mūs atšķir konkurentu vidū, un ikvienam klientam ļaus no sirds izbaudīt šīs dienas patieso nozīmi,” tā sabiedrisko attiecību vadītāja Līva Laiviņa.

Par Grand Hotel Kempinski Riga:

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski:

Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 76 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 31 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA).

www.kempinski.comwww.gha.com

Kontakti: 

Līva Laiviņa

Sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja

Grand Hotel Kempinski Riga

Aspazijas bulvāris 22, LV-1050,
Rīga, Latvija
Tel +371 29414626

[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti