Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tavs vietējais sporta bārs – Optibet

Dzīvojot pilsētā, mums ir salīdzinoši viegli atrast izklaides iespējas atbilstoši katra gaumei un interesēm. Tiem, kas vēlas baudīt mākslu un kultūru, ir pieejami muzeji un teātri, tiem, kas dod priekšroku dejošanai, iet uz klubiem, dabas cienītāji dodas uz parkiem, bet, kur pulcējas sporta entuziasti? Viena no iecienītām tikšanās vietām ir Optibet sporta bārs. Par to vairāk lasi raksta turpinājumā.

Sportiska atmosfēra un kopābūšanas prieks

Vai zini to patīkamo sajūtu, kad tuvojas nedēļas nogale, un Tu zvani saviem draugiem, lai vienotos par to, cikos un kur satikties un kopīgi atpūsties pēc garajām darba stundām? Teju ikviens zina, kā tas ir – gaidīt brīvdienas, lai beidzot varētu atslēgties no ikdienas raizēm un justies brīvi. Un Optibet sporta bārs ir vieta, kas radīta tieši šim mērķim. Ir vairāki iemesli, kādēļ cilvēkiem patīk šeit atnākt gan draugu kompānijā, gan vienatnē.

Lieliski pavāri un bārmeņi

Kad dodamies izklaidēties ārpus mājas, domājam par to, lai vietā, uz kuru dosimies, būtu iespējams arī baudīt ēdienus un dzērienus. Šī mērķa labad nav obligāti jādodas uz restorānu vai kafejnīcu, jo Optibet sporta bārs piedāvā daudzpusīgu ēdienkarti un arī dzērienu piedāvājumu visām gaumēm. Sātīgs burgers, kraukšķīgi frī kartupeļi, sulīgas ribiņas vai garšām bagāti salāti… skan labi, vai ne? Turklāt gan ēdienu, gan dzērienu cenas ir visai draudzīgas, kas ir vēl viens iemesls, kādēļ šeit vērts iegriezties gan pa dienu, gan vakarā.

Sporta pārraides kvalitatīvā formātā

Kas gan būtu sporta bārs, ja tajā nevarētu skatīties sporta pārraides? Optibet bāros tiek nodrošināta iespēja to darīt ne tikai uz viena, bet vairākiem augstas kvalitātes ekrāniem, kas izvietoti dažādās sporta bāra zonās, lai, neatkarīgi no sēdvietas, apmeklētāji varētu vērot dažādas spēles, sacensības un sporta ziņas.

Kur atrodas Optibet sporta bāri?

Aplūko adreses un izvēlies sev tuvāko sporta bāru:

  • Jūrmalā, Jomas ielā 61,
  • Jelgavā, Pasta ielā 51/2,
  • kā arī vairākās adresēs Rīgā: Dzelzavas ielā 17, Kr.Barona ielā 108, Lubānas ielā 113a un Arēnā Rīgā (atvērts sporta pasākumu laikā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti