Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Veikals Bogs piedāvā plaša klāsta kvalitatīvus apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem

Zīmols sevi starptautiskajā tirgū pierādījis kā vienu no uzticamākajiem ražotājiem. Bogs apavi izstrādāti ASV, veidoti tā, lai tie būtu praktiski, ērti un ilgtspējīgi.Katrs vecāks saprot, ka bērnu zābaki ir būtiska bērna garderobes daļa, jo tiem jābūt ne tikai tādiem, kas spēj pasargāt valkātāju no ārējo apstākļu ietekmes, bet arī viegli un ērti uzvelkami. Bogs veikala klāstā pieejami gan ziemas zābaki bērniem, gan rudens zābaki bērniem, kā arī ziemas un rudens zābaki bērnu vecākiem. Bogs bērnu apavi ir lielisks ieguldījums bērna attīstībā un komfortā.

Bogs ziemas zābaki bērniem pieejami jau no 21.izmēra un līdz 26.izmēram.  Visi bērnu zābaciņi ir īpaši izturīgi pret mitrumu un aukstumu. Zinot,  cik zinātkāri ir bērni, ražotāji ir pievērsuši īpašu uzmanību tam, lai visi piedzīvojumi, kuros mazie pētnieki dotos, beigtos ar siltām un sausām kājām. Bogs padomājuši arī par apavu dizainu. Meiteņu ziemas zābaki pieejami  ar dažādām apdrukām, arī zēnu zābakiem ir īpašs dizains. Tiem, kuri priekšroku dod neitrālam dizainam, derēs pelēkos toņos veidotie bērnu ziemas apavi. Skaistie bērnu ziemas zābaki ir ne tikai vizuāli pievilcīgi, tiem ir arī ērti rokturi, lai mazie zābakus vieglāk spētu uzvilkt arī paši. Ziemas apavi bērniem no Bogs patiks gan mazajiem, gan lielajiem.

Bogs bērnu gumijas zābaki ir pieejami no 21.izmēra līdz pat 35.izmēram. Šie apavi bērniem noderēs gan spēlēs pagalmā, gan pastaigā pa mežu vai ceļojumos. Bogs izmanto tehnoloģijas, kuras nodrošina to, ka apavi neslīd, tie neļauj pēdām svīst, apavi arī pasargā no ķīmiskas ietekmes, kā arī tie ražoti bez liekām vīlēm. Bogs gumijas zābaki bērniem ir lielisks un praktisks palīgs, dodoties ārā visu cauru gadu. 
Bogs apavi bērniem kalpos gadiem ilgi, tie ir brīnišķīgs mantojums no vecākā bērna jaunākajam. Apavi bērniem ir īpaši nozīmīgi dzīves pirmajos gados, un Bogs lepojas ar to, ka spēj atbalstīt mazos staigātājus pilnvērtīgi.

Bogs zābakus bērniem iespējams iegādāties interneta veikalā Bogs.lv. Bērnu apavi internetā pieejami plašā klāstā, te atradīsiet zābakus bērniem, kā arī sev.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti