Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vēlaties lai Jūsu kafijas automāts kalpotu jums ilgi un nelūztu?

Lasiet ko jums iesaka CoffeePRO - ātrākais un kvalitatīvākais kafijas automātu remonts Latvijā.


Mūsu darba pieredze rāda, ka gandrīz 70% gadījumos, kafijas automātu salūšanas vaininieks ir negādīgais saimnieks. Skan aizvainojoši, bet tā tas ir. 
Tamdēļ mēs vēlamies ar Jums padalīties ar trim vienkāršiem ieteikumiem, kuri  manāmi samazinās Jūsu kafijas automāta sabojāšanās risku.  

Pirmais ieteikums – pareiza kafijas automāta ekspluatācija. Pirmais, ko ir nepieciešams izdarīt iegādājoties kafijas automātu – uzmanīgi izstudēt lietošanas instrukciju. Tur viss ir saprotami aprakstīts: kā ieslēgt, kā lietot, kādas ir automāta iespējas, kā pareizi apkopt.

Otrais ieteikums - kafijas automātu apkope.Nepieciešams veikt rūpīgu kafijas automāta tīrīšanu, pēc katras lietošanas reizes. Pretējā gadījumā, ne tikai bojājas nākamās kafijas tasītes pagatavošanas garša, bet arī saīsinās paša kafijas automāta ilgmūžība.

Trešais ieteikums - kafijas automāta atkaļķošana. Pat no vistīrākā ūdens agri vai vēlu kafijas automātā sāk veidoties kaļķakmens nogulsnes. Par kaļķakmens kaitīgumu domājams nav jāstāsta. No kaļķakmens nepieciešams attīrīt visus ūdens sistēmas elementus - sūkni, boileri, tvaika padeves mehānismu utt. Par to, ka kafijas automātam nepieciešama atkaļķošana, Jums paziņos speciāls indikators uz monitora, kā ari, ja Jūs redzat baltu nogulšņu parādīšanos no tvaika trupiņas, kafijas temperatūras samazināšanās, kafijas pagatavošanas laika paildzināšanās, nogulsnes kafijas tasītē.
Atkaļķošanas process ir aprakstīts Jūs kafijas automāta instrukcijā, kā arī ir iespējams YouTube redzēt video, kā veikt atkaļķošanu Jūsu kafijas automāta modelim. Tomēr mēs iesakām ieekonomēt Jūsu dārgo laiku un nervus, griežoties pēc palīdzības CoffeePRO – kafijas automātu remonts  un kafijas automātu pakope visīsākajos termiņos Latvijā. 

Ieskaties CoffeePRO un uzzini vairāk!
www.coffeepro.lv
    

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti