Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Aizturēti vīrieši, kuri Bolderājā sasējuši, aplaupījuši un piekāvuši dzīvokļa saimnieci

Valsts policijas darbinieki aizturējuši vienu no trim vīriešiem, kuri septembra sākumā Bolderājā sasēja, piekāva un aplaupīja kādu sievieti, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Bolderājā, Lemešu ielā 3, 11. septembrī trīs vīrieši  piezvanīja pie kāda dzīvokļa durvīm, dzīvokļa saimniece atvēra un vīrieši iekļuva dzīvoklī. Vīrieši sasēja sievieti un sāka pārmeklēt dzīvokli. Kad cietusī mēģināja atbrīvoties, viens no vīriešiem kļuva dusmīgs un ar kāju sāka spārdīt sievieti pa galvu. Vēlāk vīrieši sievietes dzīvesvietā atrada naudu un juvilierizstrādājumus aptuveni 2000 latu vērtībā un devās prom.

Vēlāk sieviete vērsās policijā un pastāstīja, ka viens no vīriešiem ir attāls viņas paziņa, un atklāja vīrieša pazīmes un iesauku.

Policija sāka kriminālprocesu un izmeklēšanas rezultātā aizturēja sievietes paziņu - 27 gadus vecu vīrieti. Viņš, iespējams, bija šī nozieguma organizators un ir agrāk tiesāts par laupīšanu un pirms mēneša iznācis no ieslodzījuma vietas. Pārējos divus vīriešus policija vēl meklē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas