Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Aizturēts rīdzinieks, kurš lamatās notvēris bebru

Policija aizturējusi vīrieti, kurš Rīgā pie kāda grāvja izvietojis lamatas un tajās notvēris bebru, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Par notiekošo policijai ziņojuši kāda Biķernieku ielas daudzdzīvokļu nama iedzīvotāji. Tā kā pilsētā medīt ir nelikumīgi, tad informācija pārbaudei tika nodota Galvenās kārtības policijas pārvaldes Nelikumīgu medību un zvejas apkarošanas vienības darbiniekiem.

Pārbaudot iedzīvotāju norādīto pārkāpuma vietu, likumsargi tur konstatēja nāvējošas lamatas, kurās gājis bojā bebrs.

Policisti tur ierīkoja slēpni un ap plkst.21, kad malumednieks devās pēc medījuma, policisti viņu aizturēja.

Aizturētais vīrietis ir kāds 1986.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs. Noskaidrots, ka viņš ne tikai medījis ar medību rīkiem neatļautā vietā, proti, pilsētā, bet arī ieguvis mednieka apliecību. Tas arī varētu izskaidrot vīrieša neapdomīgo rāmveida lamatu izvietošu krastā uz bebru takas, norāda policijā.

Likumsargi arī atzīmē, ka lamatās iekļuvušais bebrs, iespējams, pasargāja kādu vietēja iedzīvotāja ziņkārīgo mājdzīvnieku, jo, kā tika novērots, vieta tiek plaši izmantota suņu pastaigām.

Par virkni Medību likuma prasību pārkāpumiem pret aizturēto vīrieti uzsākta administratīvā lietvedība.

Top komentāri

aaaaaaaaaaa
a
nopietni??? policija organizēja slēpni, lai noķertu bebra ķērāju? h, ha, ha, ha, ha...nevaru.... varbūt labāk, lai rīko slēpni, un vaktē, lai žurkas nelien daudzdzīvokļu māju dzīvokļos, jo iedzīvojušās te ēdot babuļu likto pārtiku kaķiem....
Guna
G
Rigas centra ir nekavejoties jaiznicina, jaizsauj visi bebri, jo siem zurkveidigajiem parazitiem purva, sliksnu zurkam, nav vietas sabiedriskajas vietas. Tikai Latvija idioti var pielaut, ka Rigas centra sie paraziti dzivo. Vai tas nav vajprats, ka sie kaitekli nograuz parka simtgadigus, vertigus, retuu sugu kokus, vai tas nav noziegum spret Latvijas iedzivotajiem, ka sie bebri dzivojoties Rigas centra pa zalajiem iznesa visa veida slimibas, bet vasara uz siem zalajiem rotalajas musu berni, apsezas pieugusie cilveki, lai atpustos, bet tur nakti ir urinejis, karnijies bebris.... Ir tacu Latvija kadai amatpersonai jabut ar sapratu un ir janosaka, ka pilsetas centra nedrikst atrasties sie bebri, ka Latvija ir jaatsauj meza cukas, lapsas, alni kuri ienak pilsetas, kuri apdraud Latviajs zemnieku saimniecibas. Latvija vairakos rajonos plosas Afrikas cuku meris, bet nav dzirdets, ka sajos rajonos ir dota pavele izsaut visus sis slimibas- Afrikas mera izplatitajus- meza cukas. Kapec Latvija valsts amatos, pasvaldibu amatos sez tadi bezatbildigi idioti, kretini, kuri nav spejigi pienacigi veikt savus tiesos darba pienakumus,, bet sanem loti, loti lielas algas??
vecis
v
es lamatās noķēru ūdensžurku - nu un? un mājās mājas peli - nodīrāju un ādu pārdevu uzpircējam - ko nu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas