Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -3 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Autovadītājs Aizkraukles novadā divu dienu laikā tiek pie trim naudas sodiem

Aizkraukles novadā kāds autovadītājs divu dienu laikā ticis pie trim naudas sodiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 20.jūnijā Aizkrauklē, Gaismas ielā, vīrietis vadīja automašīnu "Volkswagen Passat", kurai nebija nevienas no valsts reģistrācijas numura zīmēm. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka par automašīnu nav veikta tā īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana.

Policijā par notikušo tika sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi. Par piedalīšanos ceļu satiksmē ar transportlīdzekli, kuram nav veikta transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana, piemērots naudas sods 120 eiro, savukārt par braukšanu ar transportlīdzekli, kuram nav nevienas no noteiktajām numura zīmēm piemērots naudas sods 40 eiro.

Bet dienu iepriekš, 19.jūnijā, pret minēto autovadītāju tika sākts vēl viens administratīvā pārkāpuma process par maksimālā atļautā ātruma pārsniegšanu un viņam piemērots naudas sods 160 eiro. Proti, svētdien viņš Aizkraukles novadā uz autoceļa Rīga-Daugavpils vadīja automašīnu "Volkswagen Passat" ar ātrumu 139 kilometri stundā (km/h) vietā, kur maksimālais atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas