Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Autovadītājs, būdams alkohola reibumā, pēc avārijas piesakās policijā

Ceturtdien Balvos kāds vīrietis, vadot automašīnu alkohola reibumā un bez tiesībām, izraisīja sadursmi ar citu auto un no notikuma vietas aizbrauca. Uzzinot, ka viņu meklē policijas darbinieki, pats ieradās iecirknī, portālu_ Diena.lv _informēja Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Inguna Pužule.

Mercedes Benz 260 iereibušais vadītājs plkst.19.40 izrasīja avāriju ar tajā pašā virzienā braucošo automašīnu Mercedes Benz, kad tā veica kreiso pagriezienu. 25 gadus vecais vīrietis, kurš bija pārkāpis noteikumus, no negadījuma vietas aizbrauca.

Kad vadītājs uzzināja, ka viņu meklē policija, viņš pats ieradās pie kārtībsargiem. Pārbaudes laikā atklājās, ka vadītājs bijis alkohola reibumā, jo viņa organismā tika konstatētas 2,8 promiles alkohola.

Tagad vīrietim draud kriminālatbildība, jo vadītājs pie auto stūres bija sēdies, būdams alkohola reibumā un arī bez tiesībām. Tiesības vīrietim bija atņemtas jau agrāk par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas