Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Daugavpilī uziet sievietes līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm

Pagājušās nedēļas beigās Valsts policija saņēma informāciju, ka Daugavpilī kādā dzīvoklī NMPD mediķi konstatējuši sievietes līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Notikuma vietā nekavējoties ieradās VP Daugavpils iecirkņa likumsargi, kuri saistībā ar notikušo uzsāka kriminālprocesu un tajā pašā dienā aizturēja iespējamo vainīgo personu, vēsta likumsargi.

19.jūlija vakarā ap plkst. 19:20, Valsts policija saņēma informāciju no mediķiem, ka Daugavpilī kādā daudzdzīvokļu mājā ir atrasta sadurta 1972.gadā dzimusi sieviete. NMPD veica cietušajai nepieciešamos atdzīvināšanas pasākumus, taču miesas bojājumi ir bijuši tik smagi, ka sieviete notikuma vietā mira. Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas, par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, visdrīzāk, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un iespējamo vainīgo personu bija izcēlies konflikts, kura laikā sievietei nodarīti dažādi miesas bojājumi, tajā skaitā arī durta brūce.

Turpat, notikuma vietā likumsargi aizturēja aizdomās turēto personu, kādu 1966.gadā dzimušo vietējo iedzīvotāju, kurš iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā. Pašlaik policijā turpinās izmeklēšana, tiek skaidrota vīrieša saistība ar minēto noziedzīgo nodarījumu un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Jāpiebilst, ka pašlaik viņam ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Valsts policija atgādina, ka saskaņā ar Krimināllikuma 125.panta 3.daļu, par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas