Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

FOTO: Sanktpēterburgas vilcienā atrod 50 000 cigarešu

Līgo dienā policisti, pārbaudot vilcienu Sanktpēterburga - Rīga, tajā atrada 50 000 cigarešu ar Krievijas Federācijas akcīzes markām, kas bija paslēptas vilciena vagona sienās, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

23. jūnija rītā Valsts policijas Rīgas reģiona darbinieki sadarbībā ar Rīgas Vagonu parka apsardzes darbiniekiem pārbaudīja Sanktpēterburgas - Rīgas vilcienu, kas atradās Vagonu parka teritorijā. Pārbaudes laikā policisti vienā no vagoniem atrada 50 000 cigarešu ar Krievijas Federācijas akcīzes markām. Cigaretes bija rūpīgi noslēptas – tās bija iebūvētas vilciena vagona sienā.

Notikuma vietā policisti aizturēja arī kādu 50 gadus vecu vīrieti, kurš ir minētā vilciena darbinieks. Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221. panta 2. daļas - Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta lielā apmērā. Saskaņā ar Krimināllikumu šāds pārkāpums sodāms ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas