Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Izbeidz kriminālprocesu par divu indiešu iespējamo saistību ar sievietes nāvi Sarkandaugavā

Tiesībsargājošās iestādēs šogad septembrī izbeigušas kriminālprocesu par sievietes nāvi Sarkandaugavā, kurā sākotnēji aizdomās turēto statusā bija divi Indijas pilsoņi.

24.septembrī kriminālprocesu Valsts policija izbeidza un prokuratūra šādu lēmumu akceptēja. Kriminālprocess izbeigts, jo vainu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā pierādīt pirmstiesas procesā nav izdevies un nav iespējams savākt papildus pieradījumus. "Minētais nozīmē, ka sievietes nāvē slepkavību nav izdevies pierādīt," aģentūrai LETA norādīja prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska un piebilda, ka atcelti ārzemniekiem iepriekš piemērotie drošības līdzekļi.

Jau ziņots, ka pagājušā gada 11.maijā policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka Rīgā, Viestura prospektā, kāda sieviete ir izkritusi pa astotā stāva dzīvokļa logu. Ierodoties notikuma vietā, pie ieejas kāpņu telpā tika atrasts 1985.gadā dzimušas sievietes līķis.

Toreiz policija paziņojumā presei rakstīja, ka, iespējams, sieviete pa dzīvokļa logu ir izgrūsta un pavisam drīz aizturēja divus vīriešus - 1992.gadā un 1993.gadā dzimušus Indijas pilsoņus.

Noskaidrots, ka bojāgājusī ir pazinusi vienu no aizdomās turētajiem vīriešiem. Tāpat toreiz policija informēja, ka starp sievieti un abiem vīriešiem dzīvoklī norisinājies strīds.

Policijā tika sākts kriminālprocess par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Top komentāri

Kāpēc
K
pēc Atmodas Latvijā varu ir sagrābuši no ārzemēm ievazāti globālistu un sorosa ielikteņi, kas piedrazo mūsu Tēvzemi ar šādiem klaidoņiem - potenciāliem un iespējams esošiem slepkavām...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas