Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Jēkabpilī sadzīviska strīda dēļ noslepkavo vīrieti; par noziegumu aizturēts jau vairākkārt tiesāts vīrietis

Jēkabpilī aizdomās par slepkavību aizturēts iepriekš jau septiņas reizes tiesāts vīrietis, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Noslepkavotā vīrieša līķa ķermeņa daļas atrastas otrdien, 10.septembrī, vienā no daudzdzīvokļu ēkas dzīvokļiem Jēkabpilī, Slimnīcas ielā.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus un piesaistot kinologus, policijas darbinieki tās pašas dienas vakarā par noziegumu aizturējuši 1985.gadā dzimušu Jēkabpils iedzīvotāju kurš atzinies slepkavības izdarīšanā un līķa sadalīšanā.

No aizturētā liecībām izriet, ka viņam ar bojā gājušo izveidojies sadzīviska rakstura strīds, kura laikā viņš izdarījis slepkavību. Nolūkā slēpt nozieguma pēdas, vīrietis sadalīja līķi vairākās daļās un to iznesa no dzīvokļa, kurā slepkava dzīvojis. Līķa ķermeņa daļas vīrietis iesviedis neapsaimniekotas teritorijas kanalizācijas akā netālu no savas dzīvesvietas.

Nozīmētas ekspertīzes un un mirušā identitāte tiek noskaidrota. 

Aizturētais iepriekš jau septiņas reizes tiesāts par zādzību un laupīšanu izdarīšanu un pēdējo reizi no ieslodzījuma atbrīvots tikai šā gada 11.jūlijā.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja pēc tās izdarīta līķa apgānīšana, kas paredz sodu ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Policija izmeklēšanas laikā pārbaudīs arī to, vai persona nav saistīta ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas