Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ķengaragā aizdomās par slepkavības mēģinājumu aiztur vīrieti narkotiku reibumā

Rīgā, Ķengaragā, aizdomās par slepkavības mēģinājumu aizturēts vīrietis narkotiku reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

8.jūnijā Ķengaragā kāds vīrietis uz ielas saticis savu paziņu. Ņemot vērā, ka starp abiem vīriešiem jau iepriekš pastāvējušas personiska rakstura nesaskaņas, starp viņiem iesācies ass strīds, kas pārauga fiziskā sadursmē. Viens no vīriešiem izvilka nazi un ar to iedūra savam paziņam kaklā.

Pēc notikušā ļaundaris aizbēga. Cietušais tobrīd pamanīja tobrīd garām braucošu policijas mašīnu. Apturot policijas auto, cietušais izstāstīja par notikušo.

Izsaukuši mediķus, policisti sāka aizdomās turētā meklēšanu un drīz vien netālu no nozieguma vietas likumsargi iespējamo vainīgo aizturēja.

Aizturētais dzimis 1979.gadā un jau iepriekš sodīts par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu. Nozieguma brīdī viņš atradies narkotisko vielu reibumā.

Policijā sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana no pieciem līdz 20 gadiem. Tiesa viņam kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas