Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Nepieskatīts mazulis pa atvērtu trešā stāva logu met ārā mantas

Iedzīvotāju modrības dēļ no iespējamas nelaimes izdevies glābt kādu mazuli, kurš palicis nepieskatīts pa atvērtu daudzdzīvokļu mājas logu metis ārā dažādas mantas. Bērna māte tikmēr dzīvoklī izgulējusi reibumu.

Rīgas pašvaldības policijā portāls Diena.lv uzzināja, ka 5.jūnija pievakarē pašvaldības policijā saņemts izsaukums no kādas Sarkandaugavas iedzīvotājas, kura pie atvērta loga bija pamanījusi nepieskatītu mazu bērnu.

Ierodoties izsaukuma adresē, policijas darbinieki nama trešā stāva logā redzēja apmēram divus gadus vecu puisēnu, kurš pa logu ārā meta dažādas mantas. Divi policisti palika uz ielas, vēl viens devās uz dzīvokli. Tā kā pēc zvanīšanās pie dzīvokļa durvīm tās neviens vaļā nevēra, uz adresi izsaukti Valsts ugunsdzēsības dienesta darbinieki. Pēc ilgstošākas klauvēšanās pie durvīm tomēr pienāca sieviete, kura bija manāmā reibuma stāvoklī. Bērna māte atzina, ka lietojusi alkoholu un iemigusi, tādēļ bērns palicis nepieskatīts.

Tā kā sieviete nebija spējīga parūpēties par mazgadīgo bērnu, policijas darbinieki sazinājās ar tuviniekiem un uz bērna dzīvesvietu atgādāja vecmāmiņu, kura uzņēmās bērna pieskatīšanu.

Policija pateicas iedzīvotājai, kura ziņoja par nepieskatīto bērnu bīstamos apstākļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas