Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nepilngadīgais Daugavpilī pastrādā sevišķi cietsirdīgu slepkavību

Sestdien Daugavpilī tika atrasts sievietes līķis ar durtām brūcēm ķermeņa apvidū un citām vardarbīgas nāves pazīmēm. Pēc ekspertīzes noskaidrots, ka cietušajai nodarīti vairāk nekā 40 naža dūrieni. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavību, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Diennakts laikā tika aizturēts aizdomās turamais, kuram pirmdien ar tiesas lēmumu piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, vēsta Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde (VP LRP).

2018.gada 4. augusta rītā VP LRP Daugavpils iecirknis saņēma informāciju, ka Daugavpilī kādā dzīvojamā mājā tika atrasts 1961.gadā dzimušās sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117. panta ceturtā punkta – par slepkavību, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību, un uzsākti slepkavas meklēšanas pasākumi. Operatīvo un izmeklēšanas pasākumu laikā likumsargi noskaidroja iespējamās slepkavas personību, kā rezultātā tika atrasts un aizturēts kāds 17 gadus vecs jaunietis. Jāpiebilst, ka viņš iepriekš jau vairākkārt bija nonācis likumsargu redzeslokā aizdomās par saistību ar dažādām laupīšanām. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, sieviete paaicināja šo jaunieti savā dzīvesvietā, lai veiktu jumta tīrīšanu, par ko jaunietim tika solīts atalgojums.

Pirmdien, 6. augustā, aizturētajam ar tiesas lēmumu tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, ka arī tiek skaidroti slepkavības motīvi.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ŽĒL KA NAV NĀVES SODA !
realitāte
r
atkal krievs...
KK
K
Durtas brūces ķermeņa apvidū.. Interesanti sarakstīts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas