Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nogalina vīrieti, aplejot ar spirtu un aizdedzinot

Valsts policija lūgusi prokuratūru apsūdzēt kādu vīrieti par cita vīrieša nogalināšanu, aplejot viņu ar spirtu un aizdedzinot.

Valsts policijā aģentūru LETA informēja, ka incidents noticis Durbes novadā pagājušā gada septembrī kopīgas alkohola lietošanas laikā.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka 1954.gadā dzimis vīrietis aizbraucis ciemos pie paziņām - 1976.gadā dzimuša vīrieša un kādas sievietes, un visi kopīgi dzēruši spirtu.

Starp abiem vīriešiem izcēlies konflikts, kā rezultātā vecākais no viņiem otru aplējis ar spirtu un aizdedzinājis ar šķiltavām.

Cietušais nogādāts slimnīcā Liepājā, no kurienes uzreiz pārvests uz Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Valsts apdegumu centru. Pēc divām dienām apdegumus guvušais vīrietis nomiris.

Policija sākotnēji aizturēja arī dzeršanā klāt bijušo sievieti, taču izmeklēšanā noskaidrots, ka viņa nebija iesaistīta noziegumā.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, var piemērot brīvības atņemšanu no trim līdz 15 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas