Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pārdaugavā policija operatīvi aizturējusi divus velosipēda zagļus

Pirmdien, 18.augustā, policija aizturējusi divus velosipēda zagļus - 30 un 22 gadus vecus vīriešus, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.

Pirmdienas rītā, ap plkst. 9.45, Rīgā, Melnsila ielā, pretī kādam tirdzniecības centram notika velosipēda zādzība. Kad cietušais devās laukā no veikala, viņš konstatēja, ka viņa velosipēds, kuru bija pieslēdzis ar drošības trosi, bija nozagts. Trose bija pārgriezta un velosipēda vairs nebija. Cietušais nolēma paieties nedaudz tālāk, cerot, ka varbūt pamanīs kādu braucam ar viņa velosipēdu. Pēc brīža pa ceļam viņš sastapa patruļpolicijas ekipāžu, kuriem palūdza palīdzību.

Cietušais, patrulējot kopā ar ekipāžu, pamanīja savu velosipēdu un policistiem norādīja uz personu, kura pārvietojās ar viņa velosipēdu. Patruļpolicijas darbinieki aizturēja šo personu un veica šīs personas pārbaudi. Aizturētais nespēja paskaidrot velosipēda izcelsmi un tika nogādāts Kurzemes policijas iecirknī, kur arī no cietušā nekavējoties tika pieņemts iesniegums par velosipēda zādzību.

Kriminālprocesa ietvaros operatīvie darbinieki veica visas nepieciešamās izmeklēšanas darbības un noskaidroja, ka pie tirdzniecības centra tiek veikta videonovērošana. Veicot šo ierakstu apskati, policisti pamanīja, ka zādzību tiešām ir pastrādājis aizturētais vīrietis, taču blakus atradies vēl kāds nezināms jaunietis. Sākumā aizturētais savu vainu zādzībā noliedza un neko par notikušo nestāstīja.

Veicot operatīvās meklēšanas pasākumus, policijas darbinieki noskaidroja otru personu un pēc divām stundām dzīvesvietā aizturēja otru videoierakstā redzēto jaunieti, kurš bija aizturētā vīrieša līdzdalībnieks. Pirmais aizturētais pēc kāda laika izstāstīja patiesību, jo saprata, ka aizturēts arī viņa līdzdalībnieks.

Pirmais aizturētais ir 1980. gadā dzimis vīrietis, kurš agrāk jau tiesāts par zādzībām un vairakkārt jau nonācis policijas redzeslokā, taču otrs aizturētais ir 1997. gada dzimis vīrietis, kurš arī jau agrāk vairakkārt tiesāts par zādzībām. Abi aizturētie vīrieši nogādāti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas