Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Policija britu tūristam palīdz atcerēties, kā viņš tērējis tūkstošus

Trešdien no rīta vienā no Valsts policijas iecirkņiem vērsās kāds tūrists no Lielbritānijas, kurš pastāstīja, ka iepriekšējā vakarā izklaidējies Rīgas centrā. Jaunais vīrietis pauda bažas, ka ticis sazāļots un apzagts, jo nakts notikumus viņš neatceroties, taču no rīta savā bankas kontā konstatējis vairāku tūkstošu mārciņu zudumu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Pārbaudot jaunieša sniegto informāciju, policija noskaidroja, ka viņa kredītkarte izmantota piecās vietās, kurās iztērētas ievērojamas naudas summas. Tā kā vietās, kurās tika izmantota kredītkarte, bija arī videonovērošana, likumsargi pārbaudīja kameru ierakstus un secināja, ka naudu jaunais vīrietis iztērējis pats, izmaksājot dzērienus un pērkot dāvanas Rīgas centrā iepazītām meitenēm.

Tūrista iepirkumu sarakstā bija liels daudzums alkoholisko dzērienu, dažādi saldumi, plīša lācīši, vairāki iepakojumi prezervatīvu un citas mantas.

Vēlāk videomateriālus Valsts policijas darbinieki parādīja arī pašam tūristam, kurš, saprotot, ka noziegums nav noticis, atvainojās par sagādātajām neērtībām un pateicās policijas darbiniekiem par patiesības noskaidrošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas