Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Policija meklē iespējamo krāpnieku

Rīgas Latgales iecirknī vērsās kāds iedzīvotājs un ziņoja, ka viņš ir apkrāpts. Kāds vīrietis cietušajam piedāvāja atvērt bankas kontu, jo viņam it kā no citas valsts nepieciešams pārskaitīt naudu, taču viņam neesot bankas konta uz kuru šo naudu pārsūtīt. Par to iedzīvotājs varētu saņemt daļu no pārskaitītās summas. 
Rīgas reģiona pārvaldes policijas darbinieki sākuši kriminālprocesu par iespējamo krāpšanas shēmu, kurā cilvēki atver kontu, taču visus bankas un personas datus uztic citai personai naudas pārskaitījumu veikšanai, par to vēlāk it kā saņemot atlīdzību. 

Cietušais atvēra kontu un nodeva visus vajadzīgos datus mazpazīstamajam vīrietim. Taču svešinieks bankas kontu izmantoja, lai aizņemtos naudu no dažādām ātro kredītu firmām. Vēlāk cietušais iedzīvotājs saprata, ka viņš ir apkrāpts un jauniegūtais paziņa nav atrodams. 

Policijas darbinieki aicina iedzīvotājus uzmanīties no nepazīstamiem cilvēkiem un neuzticēt savus personas un bankas kontu datus svešiniekiem. 

Aizdomās par krāpšanu policija meklē attēlā redzamo vīrieti, kurš jau agrāk sodīts par līdzīgiem likumpārkāpumiem. Policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš zinātu attēlā redzamā vīrieša atrašanās vietu un ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086328, 67086330 vai 110. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas