Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas pašvaldības policisti aizturējuši divus iespējamos velosipēdu zagļus

Decembra sākumā Rīgas pašvaldības policisti aizturējuši divus iespējamos velosipēdu zagļus, aģentūru LETA informēja policijā.

2.decembra vēlā vakarā Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centra darbinieki kamerās pamanījuši kādu aizdomīgu vīrieti, kurš aktīvi rosījies pie kāda ceļazīmei pieslēgta velosipēda. Tas īsā laikā tika izjaukts pa detaļām, tomēr rāmi no staba neizdevās atdalīt. Aizdomīgais vīrietis, pamanot, ka notikuma vietai tuvojas divi garāmgājēji, paķēra gaišas krāsas velosipēdu, kas bija novietots netālu, un nozuda no videokameru redzamības zonas, tomēr pēc neilga laika atgriezās notikuma vietā kopā ar vēl vienu vīrieti un savas darbības turpināja. Arī kopīgiem spēkiem velosipēda rāmi no staba neizdevās atdalīt.

Informācija par notiekošo tika nodota Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes dežūrdaļai, kas uz norādīto adresi nosūtīja tuvāko ekipāžu. Abi vīrieši, pamanot piebraucam policijas busiņu, uzkāpa uz velosipēdiem un sāka braukt prom. Viens no bēgļiem iebrauca vecpilsētā, kur viņam skriešus pakaļ dzinās viens no likumsargiem. Pēc pārsimts metru skrējiena bēglim izdevās atrauties, tomēr policists, turpinot viņam sekot pa pēdām, meklēto vīrieti atrada vienā no šķērsielām. Bēglis velosipēdu bija nometis pie sētas, bet pats pārlēcis tai pāri.

Informācija par abu bēgļu kustības virzieniem tika nodoti vēl divām netālu esošajām patruļām. Viena no tām tika nosūtīta pie nožogotās teritorijas, kur viens no likumsargiem pārlēca pāri sētai un bēgli aizturēja. Savukārt otra autopatruļa, sekojot videonovērošanas centra norādēm, pāris minūtes vēlāk otru notikumā iesaistīto vīrieti aizturēja Aspazijas bulvārī.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri iespējami zagtos velosipēdus izņēma, kā arī savāca instrumentu somu, kas tika pamesta pie izjauktā velosipēda. Aizturētie pēc Valsts policijas lūguma nogādāti tuvākajā policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Top komentāri

Paldies policijai par labo darbu!
P
!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas