Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Salacgrīvā kravas automašīna nāvējoši uzbrauc velosipēdistam

Sestdien Salacgrīvā bojā gājis kāds velosipēdists, kuram nāvējoši uzbraukusi kravas automašīna, informēja valsts policijā.

Sestdien plkst.20:26 Salacgrīvā kāds kravas automašīnas "Volvo" vadītājs uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki, bet viens gājis bojā.

Visvairāk ceļu satiksmes negadījumu noticis Rīgā - reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 10 cilvēki, tostarp divi gājēji. Zemgales reģionā reģistrēts 21 negadījums, kuros cieta pieci cilvēki, no kuriem viens bija gājējs. Tāpat Kurzemes reģionā reģistrēts 21 ceļu satiksmes negadījums ar trīs cietušajiem.

Savukārt Latgalē reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi ar trīs cietušajiem. 

Top komentāri

Dauņeksterminators
D
Salacgrīvā ir tik intensīva transporta plūsma, ka visiem "neredzamajiem" velosipēdistiem jau bija jābūt kapos! Vai tiešām kāds vēl ir atlicis? Super! Nosmērējiet ar dubļiem atstarotājus, ja tādi ir, uzvelciet tumši pelēkas drēbes un - tikai uz priekšu! Ja jūsu smadzenes izrullēs pa asfaltu, tad ziniet - sabiedriskā doma un masu saziņas līdzekļi ir jūsu pusē!!!
Kad amatos amatieri
K
Vai visiem riteņbraucējiem ir braukšanas tiesības nokārtotas? Izskatās, ka nav. CSDD tikai piespieda visus riteņbraucējus izbraukt uz šosejām, tos faktiski pielīdzinot autovadītājiem. Faktiski par šo CSDD rīcibu vajadzētu ierosināt krimināllietu. Nekādu iepriekšēju sagatavošanās termiņu, nekādas apmācības , vienā dienā visi uz šosejām...
velobraucējs
v
RIP! Braucu ar flurescējošas dzeltenas krāsas jaku, tāda pati ķivere, jaudīgākā aizmugures sarkanā lampa, bet vienalga fūres mēģina pabraukt maksimāli tuvu garām, ir bijis vien pārdesmit centimetru no stūres. Kamēr nebūs kā Spānijā, kur ķer šos pārkāpējus, kas nepamatoti tuvi brauc riteņbraucējiem un bargi soda ar tiesību atņemšanu, jo praktiski tā ir slepkavošana ar iepriekšēju nodomu! PS. Pirms gada smagas traumas guva profesionāls riteņbraucējs, kuru notrieca fūre pie Jelgavas, kuram bija viss iepriekšminētais drošības inventārs! Pie nosacījuma, ka profiņi brauc gar paša ceļa malu aiz baltās linijas, pat nelienot uz braucamās daļas!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas