Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saulkrastu novadā ar kravas auto sabrauc divas sievietes

Otrdien Saulkrastu novadā ar smago automašīnu nāvējoši sabrauktas divas sievietes, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Negadījums noticis neilgi pirms pusnakts uz autoceļa Rīga (Baltezers)-Igaunijas robeža (Ainaži).

Smagās automašīnas Renault vadītājs uzbrauca divām gājējam. Abas sievietes no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Vienas sievietes identitāte pagaidām nav noskaidrota, bet policija norāda, ka viņa ir aptuveni 50 gadus veca.

Likumsargi izmeklē notikušā apstākļus un lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuriem 67086963, 26653635 vai 110.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un divi gājuši bojā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 344 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 126 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvo braukšanu, septiņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, bet viens - narkotisko vielu iespaidā.

(papildināta 4. rindkopa)

Top komentāri

xio
x
Kad citu valstu (R-Eiropa... ASV ... Ķīna) prese ziņo par šādiem negadījumiem, notikuma vieta tiek norādīta maksimāli precīzi līdz krustojumam, kamēr šeit - "kaut kur laukos", "kaut kādos Saulkrastos", kas no D līdz Z savi 20 kilometri. Neviens žurnālists nevar piezvanīt uz policiju un domi, paprasīt "konkrēti - kur?", tā vietā preses relīzes kopī peists un "ejam uzpīpot"
Nekadnekad
N
jūs nelasīsiet: " Neuzmanīgs gājējs pakļuva zem auto, zem vilciena." Bet jums stāsta : "Auto sabrauca divas sievietes, vilciens notrieca, BMW (cik pretīgi!) notrieca ... utt". Viens vienīgs objektīvais pozitīvisms!!!
melnais humors
m
Gājēju drošība uz ceļa ir pirmkārt pašu gājēju atbildība. Pieļauju, ka abas sievietes bija izdarījušas visu iespējamo, lai būtu nepamanāmas. Taču notikušajā visa vaina, protams, tiks uzvelta šoferim. Nav taisnīgi!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas