Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Svētdien Latvijā noslīkuši divi mazi bērni

Svētdien, 10.jūnijā, atpūta pie ūdens traģiski beigusies trijiem cilvēkiem, to skaitā diviem maziem bērniem, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Šembele.Plkst. 13:35, VUGD saņēma informāciju, ka kādā dīķī Rīgā ir noslīcis bērns. Pirms glābēju ierašanās, četrus gadus vecā noslīkusī meitenīte jau no dīķa bija izcelta.

Savukārt, plkst. 16:47, VUGD saņēma informāciju, ka ezerā Krimuldas novadā ir apgāzusies laiva un pazudis bērns un vīrietis. Ugunsdzēsēji glābēji ar laivas palīdzību atrada noslīkušo apmēram sešus gadus veco meitenīti septiņus metrus no krasta ezera ūdenszālēs. Pazudušo vīrieti pēc četru stundu ūdenslīdēju darba tā arī neizdevās atrast, jo nebija iespējams precīzi noteikt laivas apgāšanās vietu. Pēc klātesošo stāstītā, pieci cilvēki laivā bija braukuši pa ezeru un tā apgāzās. Pārējiem cilvēkiem izdevās izpeldēt krastā. 

Plkst. 18:40 VUGD saņēma informāciju, ka Riebiņu novadā apmēram 57 gadus vecs vīrietis aizgājis peldēties un nav atgriezies. VUGD ūdenslīdēji noslīkušo vīrieti atrada un nogādāja krastā. 

VUGD aicina vecākus apzināties, ka atrašanās ar bērnu pie ūdens nav atpūta, bet gan divkāršs darbs, jo pat uz sekundi novēršot uzmanību no bērna, var notikt liela nelaime. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas