Laika ziņas
Šodien
Dūmaka
Rīgā +20 °C
Dūmaka
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Caune: Nelabvēļi nav iepriecināti par Jelgavas novada straujo izaugsmi

Atsevišķas ieinteresētās personas Jelgavas novada attīstībai plāno likt šķēršļus, paziņojumā medijiem norādījis Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune (Zaļo un zemnieku savienība).

“Panākumi ir nenoliedzami un tā vien šķiet, ka citiem tie ir kā dadzis acīs,” minēja Z.Caune. Domes priekšsēdētājs arī uzsvēra, ka tuvākajās dienās uzrunās novadniekus, lai “stiprinātu viņu pārliecību, ka mūsu spēkos ir izdarīt visu, lai šādu nelabvēļu ietekmi nepieļautu”.

“Runājot par nelabvēļiem, skats vēršams atsevišķu novada politisko aktīvistu virzienā, kuri mums ir labi pazīstami un iztapīgi kalpo saviem saimniekiem - oligarhiem, lai arī oficiāli it kā no tiem norobežojušies. Viņu rūpes jau nav par novada vienkāršajiem iedzīvotājiem. Tā ir cīņa pat to, lai novadā varētu realizēt savu saimnieku - oligarhu – ieceres,” teikts Z.Caunes paziņojumā.

Paziņojumā viņš skaidroja, ka Jelgavas novadā daudz kas ir paveikts - izremontētas vairākas skolas un renovētas sabiedriskās ēkas, pastiprināti laboti ceļi, veidoti veloceliņi, sakārtotas ūdenssaimniecības sistēmas un darīts daudz kas cits sociālajā, kultūras jomā un ekonomiskās stabilizācijas nodrošināšanai.

Jau ziņots, ka Komunistiskā terora upuru piemiņas dienā Jelgavas novada pašvaldība darba laikā rīkoja policistu un sociālo darbinieku pārrunu semināru, kas noslēdzās ar skaļu popmūziku un alkohola lietošanu Zaķu pļavā Vilces pagastā, vēstīja portāls zz.lv. Z.Caune gan noliedza, ka būtu lietojis alkoholu, un Vilces pļavā uzturējies vien kādu “pusstundu”.

Kā vēstīts, Zemgales Ziņu fotogrāfs fiksēja Zemgales Olimpiskā centra invalīdu stāvvietā novietotu Jelgavas novada domes priekšsēdētāja Z.Caunes dienesta automašīnu un aprīļa vidū Jelgavas Pašvaldības policija sāka administratīvā pārkāpuma lietvedību, ziņoja zz.lv.

Jau vēstīts, ka Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde aprīļa sākumā sāka disciplinārlietu pret policistu, kurš bija atbildīgs par pārkāpuma konstatēšanu un likumsargu rīcību notikuma vietā saistībā ar Platones pagastā notikušajām malumedībām, kuru tuvumā tika pieķerts arī Z.Caune, ziņoja zz.lv.















Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas