Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Jūrmalas viesnīcas vasaras mēnešos būšot pilnas arī bez Jaunā viļņa

Viesnīcas Jūrmalā ir pārpildītas ne tikai starptautiskā jauno izpildītāju konkursa _Jaunais_ vilnis laikā – pieprasījums ir arī citos vasaras mēnešos, portālam Diena.lv sacīja _Baltic Beach Hotel _mārketinga daļas vadītāja Zane Šteinberga, taujāta par to, vai konkursa aiziešana no Jūrmalas varētu atstāt kādu ietekmi uz viesnīcu biznesu.

"Pirmkārt, cik es zinu, nav neviena oficiāla paziņojuma un šobrīd viss ir vairāk sarunu līmenī. Līdz ar to mēs pāragras spekulācijas negribētu izteikt. Otrkārt, tas ir saprotami, ka organizatori var izvēlēties mainīt vietas. Tādā gadījumā mēs mēģināsim pielāgoties situācijai," skaidroja Baltic Beach Hotel pārstāve.

Līdzīgās domās ir arī Hotel Jūrmala SPA pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla, kura uzsver, ka festivāls notiek pašā labākajā gada laikā, tādēļ jebkurā gadījumā viesnīca par viesu trūkumu nevarot sūdzēties. "Laiks ir labs un arī no Skandināvijas vēlas braukt atpūsties. Šajā periodā viņiem principā nav sanācis atbraukt pie mums," atzīst K.Štāla.

Viņa pieļauj, ka par zaudējumiem iespējams runāt plašākos mērogos, proti, pilsētai un iespējams arī valstij kopumā, jo Jaunā viļņa organizatori iegulda lielu naudu, lai Krievijā reklamētu Jūrmalu un Latviju.  

"Tādas naudas nav ne Jūrmalas domei, ne Latvijai, lai tādas reklāmas kampaņas veiktu. Tā kā tas varētu būt tāds, plašāk skatoties, zaudējums, bet ja tā sīki skatās uz tām divām nedēļām, protams, ka viesnīcas būs pilnas," uzskata K.Štāla. 

Pesimistiskāka ir Amber Sea Hotel pārstāve, kura uzskata, ka konkursa aiziešana no Jūrmalas negatīvi ietekmētu biznesu, jo festivāla laikā vērojams klientu pieplūdums. "Jebkurš pasākums ir labs tūrismam. Protams, mēs esam ieinteresēti ne tikai šajā pasākumā, bet vispār pasākumos, lai piesaistītu tūristus, lai Jūrmala un Latvija būtu laba vieta visa veida pasākumiem," stāsta viesnīcas pārstāve.

Arī viņa atzīst, ka labumu dod milzīgā bezmaksas reklāma Jūrmalai kā kūrortpilsētai, līdz ar to konkursa aiziešana no pilsētas viesnīcu biznesam, viņasprāt, nāktu par sliktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas