Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sprādzienā uz dzelzceļa Daugavpilī cietuši divi cilvēki

Trešdien sprādzienā uz dzelzceļa Daugavpilī cietuši divi cilvēki, un notikušo izmeklē Valsts darba inspekcija (VDI), aģentūrai LETA apliecināja Latgales reģionālās VDI vadītājs-galvenais valsts inspektors Jānis Butāns.

Viņš atklāja, ka nelaimes gadījumā ir cietuši divi cilvēki. Pašlaik VDI rīcībā vēl nav oficiālas izziņas par viņu veselības stāvokli.

Butāns nekomentēja ne sprādziena apstākļus, ne uzņēmumu, kurā abi nodarbināti, taču apstiprināja, kas tas nav bijis privātais uzņēmums.

Vienlaikus Latvijas dzelzceļa pārstāve Ella Pētermane aģentūrai LETA apstiprināja, ka šāds negadījums ir noticis, darbiniekiem veicot darbības ar skābekļa balonu.

Viņa norādīja, ka balons eksplodēja un tādējādi divi cilvēki guva traumas. Abi cietušie nogādāti slimnīcā. 

Pētermane sacīja, ka patlaban notiek negadījuma apstākļu noskaidrošana, bet par cietušo veselības stāvokli Latvijas dzelzceļš informāciju sniegt nevar. 

Savukārt SIA Daugavpils reģionālā slimnīca valdes loceklis Grigorijs Semjonovs pastāstīja, ka abiem cietušajiem medicīnas iestādē ir sniegta palīdzība. Viens no vīriešiem jau palaists mājās, bet otrs stabilā stāvoklī vēl atrodas slimnīcā vispārējā nodaļā. Tiek lēsts, ka nākamnedēļ arī viņš varēs pamest stacionāru.

Izmeklēšanu VDI inspekcija sola veikt normatīvajos noteiktajā kārtībā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA apliecināja, ka dienesta darbinieki uz negadījuma vietu nav saukti.

(papildināta visa ziņa)

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas