Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Visvairāk sniega saglabājas Vidzemē

Pēdējās dienās visvairāk sasnidzis Vidzemē, savukārt vismazāk sniega ir Kurzemē un Zemgalē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Vidzemes lielāko daļu sedz 5-11 centimetrus bieza sniega kārta, bet vietām piekrastē sniega nav. Novērojumu stacijās dziļākais sniegs konstatēts Siguldā un Priekuļos, Cēsu pusē.

Atbilstoši iedzīvotāju ziņotajam teritorijā starp Rīgu un Vidzemes augstieni, kur nav meteoroloģisko novērojumu staciju, aizvadītajā nedēļas nogalē uzsniga pat 20-25 centimetrus dziļš sniegs, bet patlaban, lai gan snidzis vēl, sniega sega ir saplakusi. Ziņas par dziļāko sniegu saņemtas no Ropažu, Inčukalna un Mālpils novada, kā arī no Siguldas novada dienvidu daļas un Ogres novada ziemeļrietumu daļas.

Rīgā ir pāris centimetri sniega, Daugavpili sedz aptuveni piecus centimetrus bieza sniega sega. Vairāki centimetri sniega saglabājas arī daudzviet Kurzemē, savukārt reģiona rietumos pie jūras, kā arī daļā Zemgales sniega ir pavisam maz vai nemaz.

Sākot ar trešdienu, visā valstī gaisa temperatūra ilgstoši gaidāma virs nulles, daudzviet arī virs +5 grādiem, tādēļ šonedēļ sniegs pilnībā nokusīs, prognozē sinoptiķi. Iespējams, nākamnedēļ Latvijas lielāko daļu no jauna pārklās sniegs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas