Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Cer uz citiem laikiem Ķekavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neskaidrs jautājums
n
Ķekavas konservatīvie nekur nav atklāti runājuši par to, kas notiks,ja patiešām Pļavniekkalna jaunās skolas celtniecība tiks apturēta. Cik naudas vajadzēs jauna projekta 500 vietām izstrāde? Cik izmaksās vecās skolas remonts? Kas atradīsies šajās telpās? Cik izmaksās to uzturēšana turpmākajos gados? Pētījumā par dzimstību Latvijā 2016.g.dzimuši 22 tūkst., bet 2030g.būs 14 tūkst. Vai tik liela skola Katlakalnā, kur piecstāvu mājas nav paredzētas, nākotnē būs vajadzīga tik liela sākumskola? Skolas ir Ķekavā un Baložos. Vai tik šis jautājums nebija platforma, lai tiktu pašvalbībā? Ko šī partija dos Ķekavai????
Vējš vītolos
V
Nuja, vecie brekši tak nepadosies bez cīņas, sile bija trekna un pilna. Paldies dievam, novads beidzot ticis vaļā no Maļinauska un vecais Krūmiņš arī beidzot pie vietas. Tik Arnte negrib samierināties. Labāk jau būtu atkāpusies, kāds tad bija viņas pienesums novadam? Dodiet beidzot vietu jaunajiem.
Raimonds
R
Ir kaut kas stiprs jāsmēķē, lai uzskatītu, ka pašvaldībā, kurā ir ievēlēti deputāti no 9 sarakstiem, būs stabila koalīcija. Konservatīvajiem ir tikai 4 balsis no 17, turklāt šie cilvēki ir bez pieredzes politikā. Uz šīs partijas bāzes būs grūti kaut ko veidot, ja partija ir izveidojusies no biedrības, kura ir pret kaut ko, nevis par kaut ko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas