Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Daugavpilī izcēlies šogad traģiskākais ugunsgrēks

Daugavpils novada Vecsalienas pagastā piektdienas rītā ugunsgrēkā bojā gāja trīs cilvēki, portālu _Diena.lv _informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

Ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu 5.12 no rīta. VUGD darbinieku ierašanās brīdī divstāvu koka māja dega ar atklātu liesmu un jumts bija iebrucis. Ugunsgrēku izdevās lokalizēt plkst. 7.52. Kopumā māja dega 300 kvadrātmetru platībā, skaidroja I.Vetere.

Pēc liesmu novēršanas ugunsdzēsēji krāsmatās atklāja trīs cilvēku mirstīgās atliekas. Iespējams, ugunsgrēkā bojā gāja divas sievietes un viens vīrietis, taču mirušo personības un lietas apstākļus noskaidros policija. “Tas ir šī gada traģiskākais ugunsgrēks,” piebilda dienesta pārstāve.

I.Vetere minēja, ka koka mājā kādreiz bija lauku slminīca, bet patlaban tur uzturējās galvenokārt sociāli nelabvēlīgi cilvēki. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas