Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
Saeimas deputāts Reinis Znotiņš (JKP)

Deputātu sadarbības grupu ar AAE vadīs Znotiņš, ar Japānu - Pabriks

Par deputātu grupas sadarbībai ar Apvienoto Arābu Emirātu parlamentu vadītāju ievēlēts Reinis Znotiņš (JKP), savukārt par grupas vadītāja vietnieci ievēlēta Inese Voika (AP).

Savukārt sadarbības grupu ar Japānas parlamentu vadīs Artis Pabriks (AP), kura vietniece būs Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Sadarbības grupu ar Azerbaidžānas parlamentu vada Romāns Naudiņš (NA) un par vadītāja vietnieku ievēlēts Armands Krauze (ZZS).

Sadarbības grupas ar Dānijas parlamentu vadītāja amatā ievēlēts Uldis Budriķis (JKP) un par vietnieci Voika. Par deputātu sadarbības grupas ar Indiju vadītāju ievēlēts Krišjānis Feldmans (JKP) un par viņa vietnieku Znotiņš. Arī sadarbības grupu ar Indonēzijas parlamentu vada Feldmans, savukārt par viņa vietnieku ievēlēts Gatis Eglītis (JKP).

Komunikācijas procesus ar Itālijas parlamentu Saeimā vadīs Inese Lībiņa-Egnere (Jaunā Vienotība), savukārt par viņas vietnieci ievēlēta Ļubova Švecova (Saskaņa). Sadarbības grupu ar Izraēlas parlamentu vada deputāts Boriss Cilevičs (Saskaņa).

Deputātu grupu sadarbībai ar Ķīnas parlamentu vada Vjačeslavs Dombrovskis (Saskaņa) un viņa vietnieks ir Armands Krauze (ZZS). Saziņu ar Lietuvas parlamentu kūrēs Juta Strīķe (JKP), kuras vietnieks ir Jānis Dombrava (NA).

Ar Norvēģijas parlamentu sadarbību vadīs Linda Ozola (JKP) un par viņas vietnieci ievēlēta Vita Anda Tērauda (AP). Sadarbības grupu ar Polijas parlamentu vadīs Jānis Bordāns (JKP) un viņa vietnieka amatu ieņems Dombrava. Galvenais atbildīgais par komunikāciju ar Somijas parlamentu būs Arvils Ašeradens (Jaunā Vienotība), savukārt viņa vietniece būs Anita Muižniece (JKP).

Par deputātu grupas ar Vācijas parlamentu vadītāju ievēlēta Lībiņa-Egnere un par viņas vietnieku Pabriks.

Top komentāri

Kurš?
K
Bet kurš no 100 dauņiem vadīs komisiju darbam ar Kongo Demokrātisko Republiku?
Dainuvite
D
Idotiem bus turisma objekti, kur sevi izklaidet.
Maskavas Pabriks
M
Pabrikam jau tuvāka Krievija. Lūk Abreni izandelēja savulaik, kamēr Japāna demonstrē pilnīgi pretēju politiku un drīz no krievu okupantiem atgūs savas Kuriļu salas. Īstenībā Pabriku par šo nelietīgo Latvijas nodevības aktu, kas neapšaubāmi bija Putina apaksāts, ir jāpakar jo tas, ko Pabriks izdarīja, ir sevišķi smags noziegums pret Latvijas valsti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas