Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Dombrovskis: Sarunās ar ZZS kaut kas var mainīties

Trešdienas rītā premjera Valda Dombrovska (JL) vadībā sākusies apvienības "Vienotība" un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) tikšanās, lai turpinātu sarunas par koalīcijas veidošanu, kā arī amatu sadali topošajā valdībā un jaunajā Saeimā."Kā jebkurās sarunās, arī šajās kaut kas var mainīties," trešdien LNT raidījumā "900 sekundes" atklāja premjers.

Pēc V.Dombrovska teiktā, valdības deklarācijas darba grupās ir parādījušies atsevišķi jautājumi, par kuriem partijām ir atšķirīgs viedoklis, taču visi šie jautājumi ir izdiskutējami. Viņš neatklāja, kādos jautājumos partiju viedokļi atšķiras. "Domāju, ka mēs vienosimies," piebilda sarunu vadītājs.Jau rakstījām, ka pirmdien Dombrovskis ZZS izteica savu piedāvājumu amatu sadalījumam, par kuru atbilde partiju apvienībai jāsniedz trešdien. Otrdien _Dienas Viesistabā_ notikušajā publiskajā diskusijā par politikas aktualitātēm viens no ZZS līderiem Viesturs Silenieks uzsvēra, ka pareizi būtu ievērot koleģialitātes principu.Vienotība mēģinot "likt krēslus katram". Tomēr ZZS izvēloties nozares, kas piederoties viņu politikai un tad meklējot piemērotus cilvēkus ministra amatam. Viņu pārstāvjiem jāvada veselības, izglītības un lauksaimniecības nozares. ZZS esot ar mieru savā paspārnē ņemt arī problemātiskās jomas, kuras citi nevēloties. "Nav tā, ka gribam no tortes nolasīt tikai odziņas," uzsvēra ZZS līderis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas