Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

FOTO: Valsts robežsardze aiztur degvielas un cigarešu kontrabandistus

Divu dienu laikā Valsts robežsardzes amatpersonas aizturēja divus dīzeļdegvielas un trīs cigarešu kontrabandistus, kopumā izņemot aptuveni 30 000 kontrabandas cigarešu un 150 litrus dīzeļdegvielas, portālu Diena.lv informēja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Ceturtdienas rītā Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldes amatpersonas Ludzas novada Isnaudas ciemā uz ceļa Zilupe – Ludza aizturēja 1974.gadā dzimušā Latvijas pilsoņa vadīto automašīnu Audi 100, kurā robežsargi konstatēja paslēptas 9 600 cigaretes ar Krievijas Federācijas akcīzes markām. Vīrietim par akcizēto preču aprites noteikumu pārkāpšanu robežsargi sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu.

Piektdienas rītā, veicot valsts robežas apsekošanu no gaisa un dzelzceļa Rīga – Maskava novērošanu, robežsargi pamanīja, kā no braucoša kravas vilciena tiek izmesti degvielas tvertnēm līdzīgi priekšmeti. Trauksmes grupa aizturēja divus Latvijas pilsoņus. 1988. un 1989.gadā dzimušie vīrieši tobrīd izmestās degvielas tvertnes krāva savā automašīnā VW Transporter.  Abi likumpārkāpēji un izņemtā prece nodota Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa amatpersonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas