Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Grib taksēt arī Google

Kultūras ministrija, domājot par vietējās mediju telpas stiprināšanu, līdztekus citiem priekšlikumiem ir nākusi klajā ar piedāvājumu sākt diskusiju par digitālā nodokļa ieviešanu, par kuru Eiropas Savienībā (ES) spriež jau pāris gadu. Digitālais nodoklis paredz taksēt starptautiskās interneta platformas, piemēram Google, Amazon, Facebook. ES priekšlikumos, kas gan pagaidām nekādu reālu virzību nav guvuši, ir minēti arī iespējamie taksējamo platformu ienākumu sliekšņi, kā arī tas, cik lieliem tiem ir jābūt konkrētajā valstī, lai tā piemērotu šo nodokli.

Top komentāri

haha
h
Vienkāršāk būtu ieviest nodokli par Saeimas tribīnes un sanāksmju telpu izmantošanu, - katra runa 3 min. bezmaksas, pēc tam katra min. vismaz 10 eiro no runātāja aldziņas.
kā tad
k
Dienas virsraksti sacenšas ar Delfu garadarbiem. "Taksēt" nozīmē "noteikt vērtību". Tātad - grib noteikt vērtību Google.
VVZ
V
Ir tāds dabas likums- jebkuru nodokli apmaksā gala patērētājs, tātad arī ikviens, kurš lietos gūgli. Otrkārt- jautājums tev, Latkovski- kad beigsi savas dzīve gaitas un stāvēsi elles vārtu priekšā, un trīsgalvainais Cerbers tev jautās- "Latkovski, ko savā mūžā esi paveicis?", uz ko atbildēsi- "Neko reālu, esmu izgudrojis sešpadsmit dažādus nodokļus un nodevas, centies sačakarēt citiem dzīvi, ēdis un d..sis, un tukši muldējis.". Un tad, piemini manus vārdus, Cerbers teiks sekojošo- "Nāc, Ainār, tur rezervēts īpašs katls priekš tādiem draņķiem kā tev!".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas