Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Iezīmējas pirmie partiju virzītie ministru kandidāti

Ceturtdien tiks turpināts darbs pie valdības deklarācijas veidošanas un iespējamas sarunas par amatu sadali valdībā un Saeimā. Savukārt Nacionālā apvienība "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) valde šodien lems par dalību premjera Valda Dombrovska veidotajā koalīcijā.Tostarp Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) savus ministru kandidātus jau ir nosaukusi.

Arī jaunajā valdībā no pašreizējiem ministriem ZZS virzīs zemkopības ministru Jāni Dūklavu, labklājības ministru Uldi Auguli un vides ministru Raimondu Vējoni, LTV raidījumā "Kas notiek Latvijā?" izteicās ZZS līderis Augusts Brigmanis. Citiem ministru amatiem ZZS virzīs jaunus kandidātus.Ja Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK iekļausies valdošajā koalīcijā, tad tieslietu ministra amatam virzīs "tēvzemieti" Gaidi Bērziņu, bet izglītības ministra krēslam – profesionāli, LTV raidījumā "100.pants" trešdien pavēstīja viens no "Visu Latvijai!" līderiem Imants Parādnieks.Apvienība vēlas panākt patriotisma audzināšanu skolās, kā arī to, lai minoritāšu skolās viņu valodā tiktu mācīta tikai viņu valoda un kultūra. Pārējiem priekšmetiem būtu jābūt valsts valodā, sacīja I.Parādnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas