Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Jāveido nacionāla izlīguma valdība, uzskata politologs Spolītis

Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas studiju fakultātes lektors, politologs Veiko Spolītis uzskata, ka jāveido nacionāla izlīguma valdība, lai varētu ekonomikā veikt strukturālas reformas, ko no Latvijas gaida Pasaules Banka un Eiropas Savienība."Tikmēr, kamēr sanāks kopā racionāli domājoši cilvēki, viss ir iespējams," Dienai komentēja V.

Spolītis. "Ekonomiskā krīze valstī vēl nav beigusies. Mums ir divi varianti: vai nu noēdam starptautisko aizdevumu un klapējam šo bodīti ar nosaukumu "Latvija" ciet, vai arī sanākam visi kopā un veicam strukturālās reformas, kuras atliktas divdesmit gadu," izteicās politologs."Vēlētāji neievēl politiķus Saeimā - šeit es runāju par partijām Visu Latvijai! un tēvzemiešiem -, nevis tādēļ, lai tie gozētos žurnālistu priekšā, demonstrējot savu nepiekāpīgumu un principus, bet gan tādēļ, lai tie strādātu racionāli. SC nevar atstāt malā, jo citādi nevarēsim sasniegt savus ekonomiskos mērķus. Izveidot nacionālā izlīguma valdību ir iespējams, un tas ir nepieciešams. Protams, jāatzīst, ka šīs lielās pozīcijas priekšā dīvaini izskatīsies opozīcija tikai ar astoņiem deputātiem," sacīja V.Spolītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas