Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kaimiņu atkārtoti atceļ no amata KPV LV frakcijā

No partijas KPV LV Saeimas frakcijas priekšsēdētāja biedra amata atkārtoti atcelts partijas dibinātājs Artuss Kaimiņš, šovakar vēsta Latvija Televīzijas raidījums Panorāma.

Viņš šo amatu zaudēja jau pirms dažām nedēļām, bet pats uzskatīja, ka atcelšana nav notikusi atbilstoši frakcijas nolikumam.

Frakcijas sēdē Kaimiņš rosināja pārskatīt šo lēmumu. Deviņiem frakcijas locekļiem balsojot par un trīs pret, Kaimiņš no priekšsēdētāja biedra amata atcelts, raidījumam apstiprināja frakcijas vadītājs Atis Zakatistovs.

Jautāts, vai Kaimiņu varētu izslēgt arī no frakcijas, Zakatistovs iepriekš atbildēja noliedzoši. Savukārt deputāte Linda Liepiņa (KPV LV) teica, ka frakcijā jau kādu laiku par to runāts un, viņasprāt, tam arī varētu pietikt balsu.

Kā ziņots, 2.maijā par Kaimiņa atbrīvošanu no frakcijas priekšsēdētāja biedra amata balsoja septiņi no 11 deputātiem, kas veido aptuveni 64% balsu, bet saskaņā ar Kaimiņa interpretāciju politiķa atbrīvošanai no amata bija nepieciešamas 2/3 jeb nepilni 67% balsu.

Zakatistovs iepriekš norādīja, ka atbalsta Kaimiņa atbrīvošanu no frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata, un ka tas ticis darīts frakcijas darba organizācijas uzlabošanai un informācijas plūsmas standartizēšanai. Viņš norādīja, ka ir bijušas vairākas reizes, kad politiķis rīkojies "kā solists".

Top komentāri

Stikla kalns
S
Prasās vismaz vēl viena reize
no Jūrmalas
n
Lai nu arī kāds ir Kaimiņš, tomēr tikai pateicoties viņam tie pārējie KPV pajoliņi tikuši saeimā.
Tā gan
T
šajā partijā daudzi grib kļūt par solistiem, bet, ja tam nepietiek ne prāta, ne talanta, tad "jānoēd" tas, kuram tā pietiek. Tie, kuri paši nespēj, bet \loti vēlas, necieš sev blakus gudrākus un veiksmīgākus cilvēkus....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas