Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Koļegova neietekmēšoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fui
F
Ko tā Reizniece muld? Melīga amatpersonas deklarācija ir baumas vaaai krimināls? Latvijai ir galvu visa kārtībā. Lai tik ieliek šo Shēmotāju! Par ZZS viss skaidrs, kāds tēvs, tādi "bērni". Bet NA ir zemu kritusi. Kauns bija klausīties R.Dzintarā.
Jāzeps
J
TURPINIET GRŪST ATMOSFĒRĀ NAIDA notiesājošus VĒMEKĻUS,===NO LATVIJAS PALIKS labākā gadījumā TIKAI NOSAUKUMS. Viņi turpina pēc vārdu patiesības,=suns atgriežās pie sava vēmekļa,kā arī=cūka mazgājusies atkal vartās dubļos. Jo pēc saviem vārdiem tu tiksi taisnots,un pēc saviem vārdiem tu tiksi PAZUDINĀTS. (Pētera vēst.2-2-22). Nedzīvojiet vairs tā,kā pagāni dzīvo savā sirdsprāta tukšībā.(Pāv. vēst Efesas ticīg.4-17) Dievs brīdina,=tiesas dienā būs jādod atskaite ne tikai par darbiem,be arī par katru veltīgi izrunātu vārdu,par katru repliku. Dievs brīdina, tikai cilvēks, kurš nestudē Bībeli,nemīl Dievu,tam prātiņš ir tukšs-viņš bārsta naidīgas,smirdīgas replikas,viņam trūkst izpratnes par šadas rīcības tragiskajām sekām. Nogānot personības,Dieva kalpus,valstu vadītājus,-no sātana iedvesmotā,debīlā pārliecībā ka paliksi nesodīts. Patiesībā sēv un savai valstij tu roc kapu,vairojot iznīkšanu un nabadzību. Katra naidīga replika ir uzlādēta ar ļaunuma un naida sevī nesošiem lādiņiem, tā ir substance, materiāls,-ar kura palīdzību sātans noārda,sagrauj visu pozitivo,uz tavas dzīves taciņas saliek ar tavu paša muti izrunāto vārdu slazdus. Pašam neapzinoties,=tu pēkšņi saslimsi, iekļūsi nelaimē, avārijā,uzsāksi konfliktu ar labu draugu,-tiks aktivizēts spontāns kautiņš Parlamentā,,vai pat kara situācija valstu starpā. Sātanam navajaga raketes,=viņš ir perfektākais garīgo tehnologiju speciālists,= izprot vārda spēku,un produktīvi pielieto.Viņs prot uzkurināt naidu,lai mēs cilvēks ar cilvēku,=valsts ar valsti bez tanku palīdzības atrastos mūžīgā naida stāvolī,lai nebūtu pazitīva izaugsmes procesa. Lai mēs ar negatīvu vārdu palīdzību iznīcinātu paši sevi. Maza dzirkstele aizdedzina lielu mežu. Tikai mīlestības vārdi var nodzēst naidā sakurinātu ugunskuru. Sirsnīgi vārdi lauž kaulus. Mīlestības vārdi garīgajā dimensijā izdala Dievam patīkamu smaržu,aromātu. Uz šo jauko smaržu salido Dieva Engeļi. Sākās visi pozitīvie procesi. Mīlestības vārdus,šo jauko smaržu, sātans,ļaunie gari nevar panest. Viņi steigā,meklē jaunu vietu,kur Garīgi smirdīgi cilvēki nogāna valdības, apmainās,dāvā viens otram savas melnās dvēseles smirdīgo produktu, repliku veidā,-no šī smirdīgā procesa gūstot īpašu gandarījumu, baudu. Naida, vēmekļu atmosfēra pievelk sātana armiju.Lai pakļaut,iekarot Latviju,tanki nebūs vajadzīgi, ar tonnām atmosfērā iegrūsto naida repliku, mēs dodam sātanam legālu atļauju noārdīt Latviju kā valsti. Nogānot kādu- Tu esi nolādējis savus panākumus . iesaku ==unikāla videoliecība=https://www.youtube.com/watch?v=yHPAmfmnmig (Uzrakstītais ir saskaņā ar Svēto Garu)
ho,ho!
h
Kur likties? Visapkārt kropļi!
Kas notiek?
K
Par Koļēgovas iecelšanu varēs kārtīgi "pasmieties" Eiropas līmenī- tikai pie mums amatā ieceļ personas, kurai aizdomīgi darījumi miljonos eiro, meli amatpersonas deklarācijā, apšaubāmi dāvinājumi.
:)
:
Tas gan nav taisnība: Junkeram arī kā Lux premjeram bija "aizdomīgi darījumi". Tas netraucēja ieņemt esošo posteni :)
  • 0
  • 1
Pilsone
P
Tas viss pierāda to, ka vairs nebūs neviena godīgā un nesasmērējušās politiķa, par kuru varētu balsot.
  • 3
  • 1
ZZS
Z
PASKATĪSIMIES.
szs
s
Ja tik kardināli tiek apgalvots, tad parasti notiek pretējais. Neticu nevienam biedrenes vārdam.
  • 3
  • 0
visu Latvijai
v
Parādnieks ierosinājis zabegalovku "ļeņingrad" saukt "koļegova"
Jukums
J
Ar tādu reputāciju šajā amatā celt nedrīkst. Skumji, ka neviens nesasmērējies cilvēks tā arī nav atrasts - no šī fakta var izdarīt pietiekamus secinājumus, kādi tad cilvēki patiesībā ir šī augstā ierēdniecība.
Cepums
C
kādu reputāciju? To kuru medijos, uz fantāziju bāzes, konstruē vienotības angažētie? Zaķa uz rižās reputācija netraucē?
  • 3
  • 3
Gunārs
G
NA, lai saglabātu sev izdevīgo pozīciju un paliktu pie siles, protams, ka balsos par šo dāmu, lai gan tādu personu, kas nevar paskaidrot, kāpēc tā ir aizpildīta nodokļu deklarācija, likt par VID vadītāju nav prāta darbs.
Cepums
C
nav saprotams - tajā deklarācijā ir kļūdas? Nav, tad savas bažas varat sarulēt un ievietot sev ... Kāpēc viņai būtu kādam jāpaskaidro sava rīcība, ja tā ir likuma ietvaros? Kā saka, viens idiots var uzdot tik daudz jautājumu, ka 100 gudrie neatbildēs. Uz to laikam tad Vienotība velk :/
  • 1
  • 5
Juris
J
Nevar Vienotība noteikt toni mūžīgi....bija iespējas daudz ko paveikt, rezultātus redzam.... jādod iespēja arī citiem parādīt spējas.......
Jānis
J
Saki, labāk, ka Lembergs nosaka toni?
  • 12
  • 3
VIDā iedibinātais Vienotības astoņk
V
ka Koļegova varētu aizvērt dažas Vienotības barotnītes
Piebalgs pēc miroņa bildē izskatās
P
Impotents gan
  • 1
  • 0
Uzdodiet sev vienkāršu jautājumu
U
Ne. Žīdi uzspieda un nācās ņemt to žīdeni. Kurš normāls cilvēks ar dividendem 320 000 gadā ies uz VIDu strādāt?
  • 2
  • 0
Octopus
O
Valsts vides dienestā Koļegovai 2 rājieni un alga samazināta par 15 %.
  • 8
  • 0
Liepiņu par kļūdām amatpersonas dek
L
un izmeta no Saeimas. Koļegovu cels amatā!
  • 22
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas