Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kozlovskis uzrunāts kandidēt uz Vienotības priekšsēdētāja amatu

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis ir uzrunāts kandidēt uz partijas Vienotība valdes priekšsēdētāja amatu, taču šobrīd nevēlas spekulēt par savu gatavību to ieņemt.

Iekšlietu ministrs aģentūrai LETA nenoliedza, ka viņu partijas valdes priekšsēdētāja amatam ir uzrunājuši gan Vienotības frakcijas deputāti, gan partijas biedri.

Viņš gan uzsvēra, ka šobrīd gatavību uzņemties partijas vadību ir apliecinājuši divi kandidāti - pašreizējais politiskā spēka priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns un Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis. Šo abu kandidātu redzējums tiks vērtēts partijā un lēmums par kandidātu virzību partijas priekšsēdētāja amatam tiks pieņemts līdz šīs nedēļas beigām, atgādināja ministrs.

Vaicāts, vai viņš vēlētos ieņemt šo amatu, Kozlovskis norādīja, ka par šo jautājumu šobrīd nevēlas spekulēt un atturējās no turpmākiem komentāriem.

Kā vēstīts, Smiltēns iepriekš izteicās, ka viņš nekandidēs uz partijas priekšsēdētāja amatu, ja politiskā spēka Saeimas frakciju turpinās vadīt Solvita Āboltiņa.

Politiķis atzina, ka viņam un Āboltiņai ir atšķirīgi viedokļi par to, kādām pārmaiņām jāseko partijā, taču viņš ir pārliecināts, ka šīm pārmaiņām jābūt vērienīgām. Faktiski Vienotību nevajag glābt, bet būvēt no jauna no iekšpuses, izteicās Smiltēns.

Tikmēr iespēju kandidēt uz Vienotības valdes priekšsēdētāja amatu pieļāvis Rīgas domes deputāts Ķirsis.

Top komentāri

a ko ta nu?
a
Kozlovskis Vienotību no komas nav spējīgs izraut.
Neesmu robots
N
Laikam jau nevarēja neko asprātīgāku iedomāties. Līdz šim Rihardu aiz olām turēja Godmane-Pētersone (ne burtiskā nozīmē, protams, bet labojiet, ja esmu maldījies), to noņēma, tagad dežūru pārņems Āboltiņa.
Grantēns un Virsis
G
Tas, ka uzrunājuši frakcijas deputāti, gan partijas biedri ir labi, bet vai viņu ir uzrunājuši topošie un esošie partijas ierindas biedri.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas