Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Krievijas miljardieris Abramovičs izklaidējas Krutoja ballītē

Krievijas miljardieris un viens no pasaules bagātākajiem cilvēkiem Romāns Abramovičs, kā iepriekš solīja konkursa Jaunais vilnis līdzpriekšsēdētājs Igors Krutojs, «29.datumā» bija Latvijā un redzēts izklaidējamies I.Krutoja dzimšanas dienas ballītē Jūrmalas elitārajā klubā La Riva.

To Dienai apliecināja divi šīs ballītes viesi – Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) un Jūrmalas mērs Romualds Ražuks (PS).

Savukārt portāls mango.lv vēsta, ka R.Abramovičs I.Krutoja ballītē uzkavējies vien pāris stundu un pirms pusnakts apsargu pavadībā pametis klubu La Riva, tā arī nesagaidījis jubilāram dāvāto grezno torti.

I.Krutoja dzimšanas dienas svinībās, kas jau vairākus gadus notiek Jūrmalā, A.Šlesers neesot izmantojis iespēju ar svinību viesiem, kuru vidū bija arī R.Abramovičs, pārrunāt lietišķa rakstura jautājumus.

«Uz dzimšanas dienu es biju uzaicināts kopā ar sievu. Ja es esmu kopā ar sievu, tad es arī pavadu laiku kopā ar sievu,» Dienai sacīja A.Šlesers, kura dzīvesbiedre ir Saeimas deputāte Inese Šlesere. Viņš esot redzējis Krievijas miljardieri un vēl daudzus cilvēkus, kuru šogad bijis vairāk, nekā citugad, bet nekādas lietišķa rakstura sarunas Rīgas vicemēram neesot bijušas.

Toties A.Šleseram ballītē bijusi nopietna tikšanās ar I.Krutoju, ar kuru ir apspriesti vairāki lieli projekti, piemēram, starptautiska mēroga koncertu organizēšana Latvijā, uz kuriem varētu ierasties starptautiska publika. Ņemot vērā I.Krutoja pieredzi tādu rīkošanā, ar viņu varētu izveidoties laba sadarbība, teica A.Šlesers.

Savukārt Jūrmalas mērs R.Ražuks un viņa dzīvesbiedre Ingūna Ebela ielūgumus uz I.Krutoja dzimšanas dienas svinībām esot saņēmuši pilnīgi negaidīti. I.Krutojs arī pienācis R.Ražukam klāt un vēlreiz pateicies par Goda jūrmalnieka titulu, kas viņam tika piešķirts kopā ar Raimondu Paulu un vairākiem Jaunā viļņa organizatoriem.

R.Ražuks ballītē ir redzējis R.Abramoviču, taču nav ar viņu sarunājies. «Viņš izturējās diezgan neatkarīgi un nekādu lomu Krutoja kunga vakara režijā nespēlēja. Viņš sarunājās ar cilvēkiem no ļoti turīgām aprindām, daļu no kuriem es nepazinu,» teica R.Ražuks.

Jau ziņots, ka miljardiera R.Abramoviča jahta Pelorus pirms dažām dienām pietauvojās Rīgas pasažieru ostā. R.Abramovičs dienā, kad viņam piederošā jahta pietauvojusies Rīgas ostā, viesojies pie uzņēmēja Aināra Gulbja SWH ēkā Skanstes ielā, vēsta mango.lv.

Mediji arī rakstīja, ka R.Abramoviča ierašanās Latvijā varētu būt saistīta ne tikai ar Jaunā viļņa apmeklējumu, bet arī ar nopietnākām darīšanām, iespējams, pārrunājot kādu Latvijas uzņēmumu iegādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas